Vuković: Potpuno raskrinkan, u fazi „car je go“, tehnički premijer ne zna gdje i koga udara

4

Aleksandra Vuković, poslanice DPS-a, saopštila je da premijer Dritan Abazović (URA), kako je navela, „svoju diktaturu završava obračunom sa CGO i Daliborkom Uljarević.

„U maniru svog uzora iz regiona, kvazipremijer, ne podnoseći kritiku svojih političkih gafova, uzurpira i blati ljude koji se odvajkada bore protiv anomalija vlasti, činio je DPS ili URA“, napisala je Vuković na Tviteru.

Ona je pružila podrška za, kako je istakla, „sve aktiviste i aktivistkinje koji se bore za bolju Crnu Goru“.

„Potpuno raskrinkan, u fazi ‘car je go’, tehnički premijer ne zna gdje i koga udara. Njegova dezorijentisanost govori u prilog potpunom rasulu političkog koncepta koji je kreirao sa svojom gubitničkom Vladom“, zaključila je Vuković.

4 Comments
  1. Bojan komentariše

    Ja sam se ponadao da ce ova posle udaje biti malo pametnija

  2. Q komentariše

    Sta u cijeloj priči prestavlja ova lujka ?

  3. Mirko komentariše

    Kad ovu vidim povraća mi se

  4. Drška od stomaka komentariše

    A je li tvoj „car“ go? Zar nije tvoj DPS, lopovska sekta, raskrinkan. Pogledaj tvoje DPS policije, pogleda tvog DPS tuzilastva, pogledaj tvoje DPS sramotne ASK, pogledaj pljačke ,bijede koju ste napravili.
    Voljeli ili ne Dritana- ništa nije kriv za sranja koja ste vi,DPS, napravili i pravite.Zato mrš na liječenje. A Daliborka ,koju braniš, neka objasni finansije i porijeklo imovine kao i ostale javne ličnosti.Do tada sikter.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.