Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    Povoljan aspekt ispunjava vaš finansijski sektor pozitivnom energijom, tako da vas danas očekuje dobra sreća čak i u rizičnim investicijama. Zbližićete se sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Više se odmarajte.

  • Bik

    Ključ uspjeha ovog dana sastoji se u tome da se pridržavate rasporeda i sve poslove završite na vrijeme. Finansijski dobitak. Vaš odnos s partnerom dobija nove elemente. To vašoj vezi vraća onaj stari ljubavni žar. Problemi sa sinusima.

  • Blizanci

    Povoljni aspekti donose vam povećan obim posla i ubrzavaju dinamiku vašeg finansijskog polja. Unapređenje finansijske situacije. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz stabilnu fazu. Uspješno prevazilazite prethodni nesporazum. Puni ste pozitivne energije.

  • Rak

    Dobar nastup u javnosti donijeće vam popularnost u profesionalnim krugovima. Uspejh u radu s klijentima i razgovoru s nadređenima. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju su upoznali na putovanju. Glavobolja.

  • Lav

    Ukoliko nastojite da se osamostalite i započnete privatni biznis, sada imate snažnu podršku planeta. Pred vama je novi početak. Izlazak s prijateljima danas bi slobodnim Lavovima mogao donijeti sudbinsko poznanstvo. Pad imuniteta.

  • Djevica

    Poradite tokom dana na komunikaciju s nadređenima. U podršci uticajne osobe krije se vaša tačka ekspanzije. Muči vas neizvjesnost koju u posljednje vrijeme ojsećate u odnosu s partnerom. Slijedi ozbiljan razgovor. Pojava ekcema, razlog je veliki stres.

  • Vaga

    Napetost u odnosu s nadređenima može da vam zada glavobolju. Nastupite s diplomatskim tonom. Delikatnu situaciju vam stvara to što vam se udvara osoba koju poznajete preko posla, i to neko ko vam je nadređeni. Povedite računa o višku kilograma.

  • škorpija

    Uspostavićete nove poslovne kontakte, koji će vam otvoriti sjajnu perspektivu u bliskoj budućnosti. Planetarni aspekti vas postavljaju pred izazov, jer se možete zbližiti s nekim ko vam je do sada bio smo prijatelj. Bol u nogama.

  • Strijelac

    Početak saradnje s prijateljima može označiti početak novog ciklusa u vašoj karijeri. Vrijeme je da se osamostalite. Ovaj dan vam donosi susret sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. Nova veza. Više se odmarajte. Planirajte odmor, odlazak na neku udaljenu destinaciju.

  • Jarac

    Ukoliko se bavite građevinom, nekretninama ili dizajnom, ovaj dan će obelježiti natprosečni poslovni rezultati i dobra zarada. Ovo je period u kojem završavate jedno ljubavno poglavlje iz prošlosti i započinjete nov životni ciklus. Poteškoće s disanjem.

  • Vodolija

    Atmosferu ovog dana obelježiće povoljne vesti od poslovnih saradnika. Očekuje vas proširenje kruga saradnika. Slobodne Vodolije očekuje početak ljubavne veze sa osobom koja nije slobodna. Početak tajne ljubavne veze. Upala glasnih žica.

  • Ribe

    Veliki broj planeta u polju prijatelja i organizacije u kojoj radite naglašava novi modalitet vaše saradnje. Započinjete novu saradnju. Očekuje vas početak veoma romantične i lepe ljubavne veze. Ljubav na prvi pogled. Hladna pića loše djeluju na vas, upala grla.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.