Đurđev: Bez političke volje koju je artikulisao Vučić ne bi bio izgrađen ni jedan milimetar puteva i pruga!

0

,,Svaka vlada i svako ministarstvo saobraćaja imali su stručne ljude u svojim redovima, ali nije svaka vlast napravila stotine kilometara puteva i pruga. Napravila je samo ona predvođena bivšim premijerom i sadašnjim predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji je uspio da artikuliše političku volju građana i inicira sve ove projekte“ – izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Prema njegovim riječima, Zorana Mihajlović nema ni političke ni stručne zasluge za procvat putne infrastrukture Srbije u posljednjih deset godina. ,,Osoba koja je završila ekonomski fakultet nam govori o stručnosti u sferi saobraćaja. Govori o nekompetentnosti drugih, a ona prva nema nikakve veze ni sa saobraćajem ni sa građevinarstvom. O političkim zaslugama da i ne govorimo, da se nije šlepala uz SNS niko je nikada ne bi izabrao na izborima.  Riječ je o osobi u potpunosti otuđenoj od naroda, čija su jedina otadžbina zapadne ambasade“ – napomenuo je Đurđev.

Predsjednik Srpske lige smatra da nastavak intenzivnog razvoja saobraćajne infrastrukture naše zemlje u posljednjih nekoliko mjeseci otkako Zorana Mihajlović više nije dio Vlade Srbije pokazuje da bi i bez nje sve bilo isto i tokom proteklih nekoliko godina. ,,Ja sam uvjeren da je Zorana Mihajlović bila ta koja je svojim neznanjem i antipatriotizmom kočila pojedine projekte.

Vrijeme će pokazati da će bez nje sve ići mnogo brže, kao i da je predsjednik Vučić ključna figura u svemu tome, jer izgradnja puteva i pruga bila je i ostala jedna od njegovih deset političkih zapovjesti“ – zaključio je Đurđev.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.