Nakon svih nedaća, konačno radost: Porodila se glumica Lindzi Lohan

0

Slavna holivudska glumica Lindzi Lohan (36) je dočekala svoje prvo dijete.

Naime, glumica je na svijet donijela dječaka.

Zvijezda, koja se udala za Šamasa 2021. godine, dala je ime svom sinu Luai.

Beba je rođena u Dubaiju, gdje par živi, iako nije poznat njegov tačan datum rođenja.

Podsjetimo, Lohan je posljednji put fotografisana 9. februara na reviji Kristijana Sirijana u Njujorku. U to vrijeme, glumica je nosila široku odjeću, a niko nije ni posumnjao zbog čega je to tako.

Ona je objavljivala i fotografije na Instagramu ali je uvijek skrivala srednji i donji dio, tako da ni tamo niko nije mogao da zaključi da je glumica zapravo u drugom stanju.

Glumica u Dubaiju živi od 2014. godine, a sedam godina kasnije je obavijestila javnost da se vjerila za finansijskog savjetnika Šamasa. Sudbonosno ‘da’ rekli su 2022. godine. Lindzi sada živi miran život, što je potpuna suprotnost razuzdanim zabavama kojima je znala prisustvovati. Policija je ranije hapsila zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Bila je i zavisna od raznih droga, a na kraju je završila na rehabilitaciji.

U samo godinu dana potrošila je oko 4,6 miliona eura na razne zabave, alkohol, drogu, hotele, ali i na kazne. Čini se da je sada zaključila kako to nije život koji želi da vodi i posvetila se mirnom, porodičnom životu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.