EKSKLUZIVNO: Predstavnici manjina počeli sastanak da se dogovore i odgovore na ponudu Spajića i Bečića!

7

Predstavnici manjina počeli su sastanak u Podgorici kako bi usaglasili stavove i svoju konačnu ponudu ispostavili Spajiću i Bečiću, vezano za personalni sastav vlade, eksluzivno saznaje BORBA.

Inicijator sastanka je lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović. Prema našim saznanjima sastanku ne prisustvuje Nik Đeljošaj.

Kako je BORBA objavila Spajić je tražio da Ibrahimović odustane od mjesta ministra spoljnih poslova, a da preuzme neki drugi resor. To je skoro bilo dogovoreno, ali se Ibrahimović jutros predomislio i ne želi da mu Spajić kadrira u partiji.

Zato je tražio sastanak sa ostalim predstavnicima manjina kako bi svih 10 poslanika zauzeli zajednički stav i sa njim večeras izašli pred Spajića.

7 Comments
  1. Goran komentariše

    BRACO I SESTRE IZ SVIH RELIGIJA LUGICNO JE I BEZ DRUGOG RESENJA ; AKO HOCETE U EVROPSKU FAMILIJU NESMIJETE SRPSKE STRANKE DA UVODITE U NOVU VLADU (jer Evropa nezeli fasiste i nece vas onda) A DPS MORA BITI DIO VLADE toliko koliko mu je glasova narod dao jer je to za EU demokratski.

  2. Ufff komentariše

    Jeste litijasili za slobodu. Lijepo vam je df donio slobodu

  3. Plotari komentariše

    Sto kazu ,“suncokreti“ samo uz vlast .

  4. Krupije komentariše

    E Vala, da se pitam, radila bi motka. Dao bi vam ja „vladu“

  5. Q komentariše

    Zasto Borba objavljuje komentare montenegrinskim nacistima i šovinistima ?Njima je mjesti na Vijestima i ostalim nacističkim medujima gdje komentar normal og čovjeka sigurno neće biti objavljen.

  6. Bure komentariše

    Kako su manjinske ako imaju pola minstarstava…. Foliranti stari ..

  7. Felacio MNE komentariše

    Na planini,na Jelici?
    Je li tamo sastanak?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.