Rastaje se jedan od najljepših parova sa svjetske scene

0

Sofija Vergara(51) i Džo Maganijelo (46), riješili su da stave tačku na brak nakon posle sedam godina. Objavili su danas saopštenje o raskidu. Odluka je mnoge šokirala.

Njega inače nismo viđali pored glumice duže vrijeme što je moglo da nasluti kraj, posebno nakon njegove hladne čestitke glumičinog rođendana. “Srećan rođendan Sofija!“ napisao je on uz zajedničku sliku, pa je djelovalo da već nešto nije kako treba u njihovom odnosu.

„Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života“, saopštili su Sofija Vergara i Džo Maganijelo za Page six.

Izvor je dodao da su bivši supružnici već određeno vrijeme distancirani jedno od drugog.

Bivši par se upoznao 2014. na večeri u Bijeloj kući, ona ga je odmah očarala a onda je prokomentarisala da je on „previše lijep“. Da je Džo ipak onaj pravi za nju, pokazala je kada je zbog njega ostavila vjerenika Nika Leba, sa kojim je planirala i djecu pa je 2013. zamrzla embrione.

Sofija Vergara je odustala od tih planova. A njen sin Manolo kog je dobila sa bivšim suprugom Džoom Gonzalesom danas ima 31 godinu. Glumičin brak trajao je kratko, od 1991. do 1993. godine.

Šuškalo se da je Sofija imala veze i sa ljudima sa one strane zakona, poput kolumbijskog narko-bosa Andresa Lopeza i Krisa Pačela koji je kriminalne radnje prikrivao imidžom biznismena i vlasnika klubova.

Najteže momente u životu Sofija je doživjela kada je njen stariji brat Rafael ubijen 1998. prilikom neuspelog pokušaja otmice. Glumica je veoma bliska sa Rafaelovom ćerkom sa kojom se često pojavljuje na Instagramu. Operisala je rak štitne žlijezde u 28. godini, a njen mlađi brat Hulio deportovan je iz Amerike u Kolumbiju, jer se upleo u svijet droge i alkohola.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.