Na memorijalnom turniru „Danilo Delibašić“ prikupljeno 5.335 evra

0

Povodom završetka memorijalnog turnira „Danilo Delibašić“, navijačka grupa „Vojvode 1988“ saopštila je da je u humanitarnoj akciji prikupljeno 5.335 evra.

„Ovim putem želimo da obavijestimo javnost da je na prvom memorijalnom turniru „Danilo Delibašić“, koji je bio humanitarnog karaktera, prikupljeno 5.335 evra.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim ekipama koje su učestvovale u turniru, a bilo ih je 40, kao i svim dobrim ljudima koji su pružili doprinos da prikupimo značajnu humanitarnu pomoć u vidu novca.

Zahvaljujemo dijaspori, a najviše našoj braći iz Amerike, koja su i ovoga puta pokazali šta je zajednička akcija i solidarnost.

Posebnu zahvalnost dugujemo gospodinu Bošku Draškoviću, direktoru JP Sportski centar Nikšić, i zaposlenima ovog preduzeća, na prilici da turnir održimo u dvorani Sportskog centra.

Zahvalni smo fudbalskim sudijama, koje su bile na visini zadatka.

„Water Group“ d.o.o. obezbijedilo je osvježenje za sve učesnike turnira, a d.o.o. „Platforme i bine“ obezbijedilo je ozvučenje, i time su pokazali značaj podrške privrednog sektora u organizaciji ovakvih i sličnih aktivnosti koje promovišu pozitivne društvene vrijednosti.

Prvotimci FK Sutjeska učestvovali su i prikupili značajnu svotu novca za humanitarni fond turnira, na čemu smo im veoma zahvalni.

Pobjednik na ovogodišnjem turniru je KMF „Dekor Iva“, koja je u finalu bila bolja od ekipe „MG Caffe“ rezultatom 7:4, i ovim putem im još jednom čestitamo.

Javnost ćemo tokom dana obavijestiti putem objave na našoj Facebook stranici kome će prikupljena pomoć biti donirana.

Pokazali smo i ovoga puta da smo tu za ljude iz našeg grada.

Turnir će postati tradicionalan, održavajući se svake naredne godine sa istom svrhom i porukom – za vječnu slavu našeg brata Danila Delibašića“, navodi se u saopštenju navijačke grupe „Vojvode 1988“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.