Abazović: Policija ulazi u srž svoje reforme, cilj je da postane moderna, sposobna i profesionalna

0

Svi koji završe Policijsku akademiju imaće zagarantovana radna mjesta, kazao je premijer Dritan Abazović na svečanoj dodjeli diploma XV generaciji polaznika Policijske akademije. Poručio je da policija ulazi u srž svoje reforme, te da je cilj da postane moderna, sposobna i profesionalna.

„Siguran sam da ćete vi biti generacija koja će omogućiti veću distribuciju pravde i svjedočiti učlanjenju Crne Gore u EU“, kazao je on.

Iako nijesmo najopremljenija policija, on je kazao da rezultati u prethodnom periodu garantuju ulaznicu da se borba protiv kriminala dovede do kraja. Napomenje da se radi i na rodnoj ravnopravnosti unutar policije.

„Svake godine imamo veću rodnu ravnopravnost na Policijskoj akademiji. Ove godine stigli smo do 30 odsto i čestitam direktoru i profesorima“, kazao je on.

Poručio je da policija ulazi u srž svoje reforme.

„Mnogi policajci idu u zasluženu penziju i na tome im treba čestitati. Isto tako, vi koji dolazite svi ćete imati zagarantovana radna mjesta i cilj je da dobijemo modernu, spospbnu, profesionalnu policiju“, poručio je Abazović.

rtcg

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.