Udario pješaka, pa pobjegao sa mjesta nezgode

0

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju je nakon saslušanja osumnjičenog A.Lj. donio rješenje kojim mu je određeno zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dva krivična djela- teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u sticaju sa krivičnim djelom nepružanje pomoći licu u saobraćajnoj nezgodi.

Podsjećamo, Bjelopoljac M.K. povrijeđen je kada je na njega u blizini Osnovne škole “Marko Miljanov” u tom gradu naletjelo taksi vozilo.

Krivičnom prijavom je, navodi tužilaštvo, predstavljeno da su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu oko 20:26 časova u ulici III Sandžačke, opština Bijelo Polje, učestvovali putničko vozilo marke Renault Scenic, kojim je iz pravca Ribarevina u pravcu Bijelog Polja, upravljao A.LJ. i pješak M.K.

“Nakon nezgode vozač, osumnjičeni A.Lj. je napustio lice mjesta. Oštećeni M.K. je zbog zadobijenih povreda transportovan u Klinički centar u Podgoricu”, navodi tužilaštvo.

Bjelopoljac je, podsjećamo, primljen u bolnicu sa teškim povredama glave, i životno je ugrožen, a nakon što je dijagnostički i hirurški zbrinut prebačen je u podgorički Klinički centar na Kliniku za neurohirurgiju.

cdm

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.