Miladinović: Imaćemo šta da pokažemo u Sofiji

0

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore otputovala je za Sofiju, gdje će se takmičiti na Balkanskom prvenstvu, koje se igra od 10. do 14. jula.

Izabranice selektora Mladena Miladinovića igraće u grupi A protiv selekcija domaćina, Bugarske i selekcije tzv. Kosova, dok će u grupi B igrati Srbija, Turska i Rumunija.

Za Sofiju je otputovalo 14 odbojkašica, a pored selektora Miladinovića u stručnom štabu su i pomoćni treneri Luka Bogojević i Srđan Crnojački, kao i tim menadžer Jovana Joldić.

Nakon odrađenih priprema u Nikšiću, očekuje nas Balkansko prvenstvo koje se održava u Bugarskoj. Što se tiče pripremnog perioda, možemo biti zadovoljni odrađenim, jer su sve djevojke dale svoj maksimum što se tiče samih treninga, a i prema svim obavezama koje su ih očekivale pored treninga. Ostaje nam da još kroz dva treninga koja imamo, u sali gdje ćemo imati prvenstvo, pokušamo još neke detalje da napravimo da budu bolji i da što spremniji dočekamo prvu utakmicu. Što se tiče samog učešća na turniru, mislim da ćemo imati šta da prikažemo i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu podizati formu i prikazivati što bolju igru”, kaozao je selektor Miladinović.

Sa crnogorskom selekcijom otputovao je i sudija Stefan Osmajić, koji će dijeliti pravdu na ovom prvenstvu.

Spisak odbojkašica za SP: TEHNIČARI: Una Mitrović (Akademija), Viktoria Đukić (Akademija), PRIMAČI SERVISA: Lara Jovović (Morača), Danijela Kilibarda (Gimnazijalac), Gordana Madžgalj (Jedinstvo), Anastasija Anđelić (Akademija), Darja Popović (Budućnost), SREDNJI BLOKERI: Milena Ćetković (Budućnost), Nikolina Lisičić (Herceg Novi), Aleksandra Davidović (Budućnost), KOREKTORI: Vanja Matunović (Mediteran), Kristina Božović (Luka Bar), LIBERA: Ksenija Krunić (Akademija) i Milica Veličković (Jedinstvo).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.