Oduzeto 425 šteka cigareta, jedna osoba uhapšena

0

Podgorička policija uhapsila je E. K. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Policija je pretresom vozila kojim je upravljao E.K pronašla i oduzela 425 šteka cigareta, različite marke, sa akciznim markicama Kosova.

„Iz Uprave policije saopštili su da su službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ u zajedničkoj aktivnosti sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, a preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, oduzeli akciznu robu – cigarete i zbog nedozvoljene trgovine lišili slobode jednu osobu“.

„Pripadnici policije su juče zaustavili vozilo marke „Seat“ rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.K. (23). Pregledom pomenutog vozila pronađeno je i oduzeto 425 šteka cigareta, različite marke, sa akciznim markicama Kosova“, kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, zaključili su u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.