DPS nagradio Mirnu Nikčević: Savjetnica ambasadora vjernike SPC nazvala govedima koje treba spaliti, a tužilaštvo je oslobodio odgovornosti!

5

Više državno tužilaštvo u Podgorici utvrdilo je da nema elemenata krivične odgovornosti prve savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirne Nikčević povodom komentara na Facebooku, da bi “zapalila Hram i sva goveda tamo”.

Kako saznajemo, u odluci tužilaštva se navodi da su tokom izviđaja pribavljeni svi podaci i obavještenja radi ocjene da li se u radnjama Nikčević stiču elementi bića bilo kojeg krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti. Utvrđeno je da nema elemenata krivične odgovornosti i da ona treba da odgovara samo prekršajno.

Skandalozne objave na Fejsbuku

Podsjetimo zbog stavova i skandaloznih komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, nakon što je vrijeđala vjernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Hramu u Podgorici.

Prvoj savjetnici u ambasadi Crne Gore u Ankari Mirni Nikčević skraćen je mandat i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka, prenijeli su ranije mediji.

5 Comments
  1. real komentariše

    a sto ste legli na zenu svak joj cast
    stvarno ovi srbi su bolesna nacija

    1. Mitar Kurcina komentariše

      stvarno, sta ce srbima prava uopste

    2. Persifal komentariše

      Ne postoje bolesne nacije, ali nelijeceni psihički bolesnici kao sto si ti su svakodnevnica.

  2. Stefan komentariše

    Svi znaju sve još od rada u Brislu ali se prave blesavi. I vlast i opozicija

  3. Ljuta komentariše

    Ne daj Boze da je neko isto izjavio da bi zapalio mila cijelu mu familiju jer ne vjeruju u Boga nego u euro

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.