Tragikomedija: Partizanu igrači ne dolaze na pripreme a uprava obećava Jovetića i Nastasića

0

Partizan ne odustaje od dvojice nekadašnjih igrača, Stevana Jovetića i Matije Nastasića ili makar tako poručuju iz uprave beogradskog kluba.

Sportski direktor crno-bijelih Ivica Kralj potvrdio je da su ova dvojica igrača potencijalna pojačanja beogradskog tima.

Sa Stevanom Jovetićem razgovaramo. Istina, ima inostrane ponude, međutim, nije nemoguće da ga ga ubijedimo da se vrati”, rekao je Kralj.

Kada je Nastasić u pitanju, sportski direktor crno-bijelih je rekao:

Stupili smo u kontakt sa njim. On je imao ugovor u Španiji, koji je prekinut, ali i dalje ima ponude iz te zemlje. Matija ima želju da igra za Partizan, jer je kao dijete otišao iz Humske. Takvi igrači su nam potrebni, oni koji znaju šta je Partizan i kako se pobjeđuje”,  dodao je Kralj.

Pitanje je koliko su realne price o povratku dva bivša asa u Humsku, s obzirom da klub posrće na svim nivoima. Dosadašnja pojačanja crno-bijelih su bila daleko ispod ozbiljnog nivoa, najbolji igrač Partizana u evropskim takmičenjima prošle sezone, Fuseni Dijabate opet nije došao na pripreme, pa priča da će Jovetić i Nastasić rizikovati da se na kraju karijera brukaju po srpskim terenima i igraju epizodnu utakmicu u slabašnoj ligi djeluje kao naučna fantastika ili još bliže tragikomedija trenutne uprave.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.