Joković za BORBU: Napraviti Vladu od pobjednika izbora od 30. avgusta, ne bi bilo dobro da se iko od njih osjeti poraženim na kraju!

7

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković izjavio je za BORBU da bi bilo dobro da se formira Vlada u kojoj će biti zastupljeni svi politički subjekti iz redova pobjednika izbora od 30. avgusta 2020. godine.

Na pitanje da li bi kolacija Za budućnost Crne Gore trebala da bude dio 44. Vlade Crne Gore, Joković je odgovorio da ne bi bilo da se na kraju bilo ko od pobjednika izbora od 2020. godine osjeti poraženim.

Kako je naglasio, od SNP-a ne zavisi ko će biti dio Vlade i dodaje da neće postavljati nikakve uslove po tom pitanju.

-Vidjećemo ko će činiti novu Vladu, ali svakako da to ne zavisi od SNP-a. Mi nećemo postavljati uslove. Nama je prihvatljivo da napravimo što širu koaliciju u kojoj će biti predstavnici svih partija koje baštine vrijednosti istorijskog 30. avgusta. Ne bi bilo dobro na kraju da se na kraju iko od pobjednika izbora od 30. avgusta 2020. godine osjeća poraženim – poručio je Joković.

On je naveo da je u prethodnom periodu bilo određenih neformalnih kontakata sa Pokretom Evropa sad i ostalim potencijalnim partnerima za formiranje Vlade, ali da će nešto više znati tek kada budu objavljeni konačni rezultati izbora, nakon čega mogu i formalno započeti pregovori.

 

 

7 Comments
  1. Orson Vels komentariše

    Za dobro Crne Gore SNP i URA treba jedan izborni ciklus da ne ucestvuju u vlasti!!
    Vladu treba da cine PES, Demokrate, ZBCG i dio manjina koje to hoce!!

  2. Vanja komentariše

    Ova glava nije za dvije noge…

  3. Q komentariše

    A to sto je URA i SNP ponizila radnike institutaS.Milosević kojima se i dok ovo pisem duguju tri plate a Dritanga bitanga neće da ratifikuje kolektivni ugovor na vladi je sasvim dovoljno da nikad vise ne budete dio ičega i da nestanete!Gori ljudi od Ščekića ,Kadića i Damjanovića nema a oni su perjanica lažnog SNP-a!

  4. AfrickaSljiva komentariše

    A Joko ,Joko….hoces u ministre i to je…..milija stolica no pica🤣🤣🤣🤣

  5. Zorzi komentariše

    Kameleon

  6. Peja komentariše

    O 30. avgustu prica covjek koji je pobjegao sa DPS-om, cijim glasovima je izabran za ministra? Ili misli da smo svi mentalno zaostali..

  7. dcht komentariše

    Joko prica kako bi on uskocio u vladu , a nije tako prica kad se sastavljala dritanova vlada . Bitno da je snp u fotelju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.