Svi za Kosmet! Humanitarni turnir u Baru, basket 3 na 3

0

Na terinima „Arena kort” iza Gimnazije u Baru će 2. jula biti održan humanitarni turnir u basketu 3×3. Cjelokupan prihod od turnira ide za Manastir Uspenja Presvete Bogorodice u Đakovici, djeci Babinog Mosta i porodicama Jaćimović i Terentić.

Prijave ekipa se vrše do 1. jula na kontakt telefone 068-060689 i 069259580. Kotizacija iznosi 20 evra po ekipi.

Planiran je i nastup Pavline Radovanović, a biće organizovano i prodavanje suvenira i majici čiji kompletan prihod će takođe biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Draga braćo i sestre, i ove godine će se, kao i prošle, u organizaciji HO „Svi Za Kosmet“ i uz pomoć DDDK „Sveti Jovan Vladimir“ na najboljim terenima za košarku u Crnoj Gori održati turnir u basketu 3 na 3. „ARENA COURT“ teren se nalazi u neposrednoj blizini našeg predivnog Hrama, a iza OŠ ‘Blažo Jokov Orlandić’. Takođe i ove godine nam dolazi naša Pavlina iz ugroženog Orahovca, da svima nama svojim anđeoski glasom prenese vapaj tamošnjeg stanovništva“, saopštio je na društvenim mrežama jedan od organizatora Slavko Klisić iz Bara.
Klisić je pozvao „cijelu Crnu Goru da svojom donacijom uzme učešće u ovoj akciji“.
Cjelokupan prihod od turnira ide za Manastir Uspenja Presvete Bogorodice u Đakovici, djeci Babinog Mosta i porodicama Jaćimović i Terentić. U prošlogodišnjoj akciji smo uspjeli da sakupimo 8500€, koje su bile raspoređene na Manastir Draganac, pravljenje igrališta u selu Kusce kod Gnjilana i za pomoć samohranoj majci Blažici Vićentijević iz Zubin Potoka„, saopštio je Klisić.
Donacijama se pomažu ugrožene porodice na Kosovu i Metohiji i Manastiri Srpske Pravoslavne Crkve. Svi za Kosmet!
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.