Marković: Milatović da pažljivije pročita izvještaje EK o Crnoj Gori do 2020.

3

Predlažem gospodinu Jakovu Milatoviću da pažljivije pročita izvještaje EK o Crnoj Gori za period do 2020. godine, ali i one za period od 2020. do danas, poručio je bivši crnogorski premijer i funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković.

Naime, reakcija nekadašnjeg premijera uslijedila je nakon što je ranije danas, Milatović kazao “da do zastoja u EU pregovorima je došlo u periodu od 2016. do 2020. kada”, kako je kazao, “nije bilo političke volje za odblokiranje stvari koje se tiču reforme pravosuđa”.

“To mu je kao predsjedniku države i obaveza  Paralelno, da nam saopšti zašto 42. Vlada, u kojoj je bio jedan od vodećih ministara, odnosno ideologa, nije dodatno unaprijedila stanje nakon Vlade koju sam predvodio i koju onako – odoka – proziva”, napisao je Marković u objavi na Twitter-u.

Ili je ipak, pita on, “sa svojom Vladom tada zatekao kredibilne rezultate 41. Vlade”.

“Istovremeno preuzevši vlast i odgovornost u zemlji nespornog medjunarodnog ugleda koji je skoro pa anuliran u posljednje tri godine”, naveo je u objavi.

3 Comments
  1. Bajro komentariše

    Ne lupetaj mravojedu. Na kojem jeziku to piše?

  2. AfrickaSljiva komentariše

    Ti se spremaj da pazljivo procitas krivicne prijave….pustio te Znojavi niz vodu….ti to sigurno bolje znas

  3. Felacio MNE komentariše

    Nema šta da čita, čak i ako zna.
    Svi izvještaji euro-komisija iz perioda vlasti vaše sekte, zvane DPS, su fingirani, pribavljeni korupcijom. Plaćali ste izvještače kurvama,kešom i kokainom.To se zna dobro.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.