DF: Dogovor Demokrata i DPS- podrazumijeva rušenje opozicione vlasti u Budvi, dokazana povezanost sa Acom Đukanovićem!

0

Demokratski front sa žaljenjem konstatuje da smo polemišući s Demokratama i Crnogorskom sve vrijeme bili u pravu, i da tajni dogovor Bogdanovića i Bečića sa DPS- om ozvaničen 31. jula u Skupštini Crne Gore podrazumijeva nekoliko kvislinških faza kako bi se zaokružio projekat opozicione izdaje, saopšteno je iz DF-a.

“Tako je danas koalicioni partner Demokrata, vanparlamentarna Crnogorska, po nalogu crnogorskog Zaeva, raskinula koaliciju u Budvi, ne bi li na jesen i u ovom gradu sproveli kotorski scenario na kojem je mlađani Bečić iz prve magistrirao. Nakon ovog pozadinskog poteza Crnogorske, čak i najokorelije pristalice Bogdanovića i Bečića nemaju dilemu da je njihov prijatelj, profesor Pavićević, klasična agentura zapadnih službi koji je poslat u Crnu Goru da razbije opozicionu vlast u Kotoru, Budvi i Herecg Novom. Više je nego simptomatično da nakon njegovog preuzimanja Crnogorske i ideološkog oblikovanja Bogdanovića i Bečića, opozicija gubi Kotor, izaziva se kriza u Budvi i Herceg Novom, a po najnovijim informacijama sličan scenario se očekuje i u Beranama, stoji u saopštenju.

I umjesto da se ograde i osude potez svog partnera profesora Pavićevića, Bogdanović i Bečić, spremaju novu izdaju koja će rezultirati pokušajem rušenja opozicione vlasti u Budvi.

“Radi se o preuzetoj obavezi iz tajnog dila koji su postigli sa DPS- om, kojim je Demokratama garantovano da neće biti krivično pravno procesuirani u aferi “Klap” i “Vardar”, ali zato zauzvrat moraju ući u radnu grupu i srušiti vlast u svim gradovima gdje je opozicija na vlasti. Da smo u pravu najbolji dokaz su danas objavljene fiktivne fakture Demokrata na portalu Borba, u kojima se jasno vidi njihova povezanost sa firmama AP “Print”, “Fortis”, “Monargo” i drugima koje su za potrebe Aca Đukanovića “oprale” višemilionske iznose. U veoma malim vremenskim intervalima sa istim firmama sa kojima posluju Bogdanović i Bečić posluje i Pozitivna Crna Gora ( koja slučajnost), ali i RZUP Aca Đukanovića i Jugopetrol u kojem je ključnu ulogu imao ministar Pavle Radulović. Sudeći po djelimično objavljenim fakturama iz 2016, tada vanparlamentarne Demokrate naduvavaju iznose fiktivnih faktura, a novac im se vraća u kešu preko drugih firmi iz afere “Klap” i “ Vardar”. I tako pojedinci iz Demokrata samo u jednoj fazi dolaze do zarade od 180.000 evra u kešu. Kako bi eliminisali svaki element politikanstva, DF uz ovo reagovanje prosljeđuje crnogorskoj javnosti samo mali dio faktura Demokrata, kako bi svi lakše zaključili zašto su se iza leđa čitave opozicije Bogdanović i Bečić dogovorili sa DPS-om, i zašto je njihov partner profesor Pavićević napustio koaliciju u Budvi. Nije mnogo komplikovano, zar ne?”, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.