DPS Nikšić: Dok nam država doživljava finansijski, obrazovni, zdravstveni, kulturni krah, raznorazni i kockaju našim parama

5

Taman kada smo pomislili da smo u posljednje dvije godine vidjeli sve od tridesetoavgustovskih oslobodilaca, demantovao nas je predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara, Marko Perunović, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su naveli, dotični koji je kockao o trošku države i za noć devetnaest puta upotrijebio službenu karticu EPCG-Zeljezara, juče je podnio ostavku da bi, kako kaže, spriječio zlonamjerne komentare.
“Da nije tragično bilo bi komično. Tzv. oslobodioci su u naše živote donijeli toliko novina, a sebe su baš oslobodili. Oslobodili bilo kakvih moralnih i pravnih regula, pa su osim što su pozapošljavali sve članove familija, prethodno im kupili diplome, jeli i pili o trošku države, sada su počeli i da kockaju”, navode iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Iz te partije su kazali da je Perunović isti onaj koji nije znao da mjesečno prima platu i od Ministarstva ekonomije i od državnog preduzeća EPCG, isti onaj koji nije znao da je u konfliktu interesa, isti onaj koji je u istu tu EPCG zaposlio bivšu suprugu i sada je logično što isti taj nije znao da je za jednu noć upotrijebio 19 puta službenu karticu, 19 puta ukucao pogrešan PIN i 19 puta izvršio uplatu po 1.000€. I nakon svega toga nekog optužio da zlonamjerno komentariše.

“E pa i od koga je, mnogo je. Dok nam država doživljava finansijski, obrazovni, zdravstveni, kulturni krah, dok je na pragu suspenzija pregovora sa EU, razni perunovići kockaju našim parama, ali i našim životima. Ovom se mora stati na kraj”, zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

5 Comments
  1. Vuksan Lekić komentariše

    Moze bilo ko da radi bilo šta, za sve postoje nadležni, za sve zna javnost. Za sve postoji odgovornost. To je ono što vi iz DPSa ne znate.
    Taj covjek nije napravio nikakvu štetu, nije napravio dug.
    A vi, bagro iz sekte zvane DPS, treba da ćutite do groba. Vi ste svi redom lopovi, kopilad i antihristi. Uz to pokazujete veliki bezobrazluk, jer nećete da umuknete, bagro lopovska.

  2. Žile komentariše

    Sve je to posledica tro decenijske vladavine ološi iz dps a. Šta vi nijeste prokockali za 30 godina. Svi ste za spuža srav vas bilo.

  3. Gradjani komentariše

    A vi ste to radilo tridest godina sa masnama i u rukavicama,neznalice koje ste sve ojadili,jer ste se nemilice kockali sa nasim zivotima,drzavom i nasim novcem.Marko je strucnjak u poslu,sav projekat nove Zeljezare je iznio na svojim plecima i svojim znanjem i ljuckoscu.Ali pogrijesio je covjek, i nadoknadio sve istog momenta.A vi se glaskate i to nasiroko,sramotnici.Vi da vratite trecinu sto ste pokrali bexobzirno bilo bi jos pet zeljezara i blagostanja u Niksicu.Pokrijte se blatom i cekajte svoj sudnji dan.

  4. DPSnk komentariše

    Kakva ste vi bagra i ološi to je strašno. Vi koji ste sve pokrali, opustošili i opljačkali danas pričate o poštenju. SRAM vas bilo lešinari jedni. Imate li zeru obraza da ućutite ponekad. Bagre jedne . 30 godina

  5. Sebastijan komentariše

    Mrš te !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.