Knežević: Neka Demokrate kažu, ako smiju, da je Orav lažov, jer je on rekao da su se dogovorili sa DPS-om

0

“Za razliku od rukovodstva Demokrata, koje najviše voli da funkcioniše s leđa u čoporu i po mrklom mraku, ja svoje stavove saopštavam direktno i s punim imenom i prezimenom”, stoji u saopštenju Milana Kneževića, predsjednika DNP-a i DF-a.

“Zato ih obavještavam da sam spreman da potpišem sve što su izjavili za mene pod jednim uslovom – da kažu Aivu Oravu da je lažov i da je slagao kada nam je saopštio da su se Demokrate i DPS dogovorile, i usaglasile tekst amandmana, koje je formalno predložio Boris Bogdanović a branio ih Željko Aprcović.

​Sve što znamo o tajnom dogovoru Demokrata i DPS-a čuli smo i saznali od ambasadora Evropske komisije, Aiva Orava. Zato smatram vrlo logičnim da Demokrate, umjesto što polemišu sa mnom, saopšte samo jednu rečenicu Aivu Oravu, a to je da je lažov.

Ukoliko to urade, spreman sam odmah da priznam da sam „prvi galamdžija Mila Đukanovića“, za čije interese sam već galamio iz zatvora u Spužu četiri mjeseca a, pošto sam to veoma dobro činio, on pokušava da mi obezbijedi nastavak “galamljenja” i sljedećih pet godina u ZIKS-u.

A ukoliko ne kažu da je Aivo Orav lažov, onda su Demokrate posljednja Pozitivna Crna Gora. Samo se nadam da ih Darko Pajović neće tužiti za plagijat”, rekao je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.