Nikolić razotkrio Evropu sad: Spajiću, ne možemo da pregovaramo sa obje frakcije u vašoj stranci, pozabavi se raskolom u stranci!

5

Milojko Spajić, umjesto što se bavi budalastim komentarisanjem Demokratske partije socijalista, bolje bi bilo da se pozabavi skorim i izvjesnim raskolom koji čeka Pokret Evropa sad, a koji mu je i Jakov Milatović najavio na posljednjoj sjednici Predsjedništva kada je Spajića nazvao najobičnijim kriminalcem i lopovom, izjavio je Miloš Nikolić, portparol DPS-a.

„Tako makar kažu članovi Predsjedništva PES-a, jadajući se povodom svakodnevnog međusobnog prebrojavanja, koja će od dvije frakcije prevagnuti i zatražiti našu podršku za trenutak kada dođe do definitivnog pucanja“, rekao je Nikolić.

Kako je dodao, „snimak na kojem Spajić i njegov saradnik Krvavac, kojeg je zaposlila Vlada DPS-a, govore o našoj partiji, djeluje kao neiskreno pravdanje i nemušti pokušaj da se otkloni sumnja da funkcioneri PES-a razgovaraju sa DPS-om“.

„Vrlina politike je razgovarati i sarađivati, nema tu ničeg pogrešnog. Raskol u PES-u pomoći će u namjeri dijela te partije da se pridruži građanskoj i evroatlantskoj platformi za dobro Crne Gore“, zaključio je Nikolić.

5 Comments
  1. Dekson komentariše

    E vala ko ga s tobom pregovarao zadnje mu bilo.

  2. Monarch komentariše

    OOOOOOOOOO BORBA PRONASLA SERLOK HOLMSA?Ovo onja lik kojega Borba uvijek napada?Ako ste na to dosli???UGASILI STE.

  3. Ivi komentariše

    On je glup, morao je da zine…. GLUP. Da idu…

  4. qyu komentariše

    Raskol se dešava prvenstveno u glavi Spajića koji se pretvara iz dr Đekila u Mr.Hajda. Ko god je ozbiljno slusao Spajića zadnji dana vidi da on nema ni plan ni program i velika je šteta sto je DF napravio grešku i nije se potrudio se da on bude predsjednićki kandidat jer bolje imati i blesavog predsjednika nego podmuklog kameleona kao sto je spajić precrtani Z.Krivokapić koliko jedan ima casti toliko ima i drugi.

  5. Miloš komentariše

    Počela je udružena kampanja blaćenje Spajića od strane DFa i DPSa, slična onoj kad su ga zajedno eleminisali iz Predsjedničke kampanje. Normalno, i Meda su angažovali. I on danas opet nešto priča o Spajiću.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.