Partizan definitivno ne igra Košarkašku ligu Srbije

0

I drugu sezonu uzastopno Partizan neće igrati u Košarkaškoj ligi Srbije, ovoga puta Crvena zvezda će direktno u finale plej-ofa.

Predsjedništvo KLS-a, ponovo je moralo da u hodu rješava probleme sa sistemom takmičenja i učesnicima, s obzirom na to da Partizana i definitivno neće biti u završnici takmičenja.
Prvoplasirani klubovi iz A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dvije pobjede. Prva utakmica biće odigrana 4. ili 5. juna. Drugi finalista je Crvena zvezda, prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana nakon završetka finala ABA lige. U donošenju odluke vodili smo se naravno i interesima seniorske reprezentacije Srbije – kazao je direktor KLS Aleksandar Grujin u izjavi Žurnalu.

Poslije završetka Super lige jedan polufinalista je poznat, to je Mega, a drugi će biti poznat poslije susreta OKK Beograd – FMP u srijedu. Definitivno i drugu godinu neće biti Partizana u takmičenju za prvaka Srbije. Prošle crno-bijeli nisu željeli da učestvuju, a ove je problem bio administrativne prirode, kašnjenje u licenciranju igrača.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.