Pridružite se Saudia Airlines timu: Intervjui za stjuardese u Podgorici

1

Da li vas zanima avijacija, strastveni ste u pružanju izvanredne usluge i želite postati dio multikulturalnog i dinamičnog tima? Saudia Airlines, nacionalna aviokompanija Saudijske Arabije i jedna od najvećih avio kompanija na Bliskom istoku, sada zapošljava u Crnoj Gori.

 

Sa sjedištem u gradovima Džedi i Rijadu u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, ova radna pozicija je sjajna prilika za pojedince koji žele dodirnuti nebo dok putnicima pružaju nezaboravno putovanje. Kao stjuardesa, od vas će se očekivati da pružite izvanredan „customer service“, osigurate udobnost i sigurnost putnika tokom cijelog leta, pomognete u procedurama ukrcavanja i izlaska, demonstrirate sigurnosne protokole, odgovorite na hitne slučajeve i poslužite obroke i osvježenja, sve uz održavanje visokog standarda ponašanja i profesionalizma.

 

Saudia Airlines nudi konkurentnu platu i beneficije, sveobuhvatan program obuke, stalno zaposlenje s punim radnim vremenom, pogodnosti za putovanja i velike mogućnosti za napredovanje u karijeri u multikulturalnom radnom okruženju.

 

Karijera stjuardese u Saudia Airlinesu nije samo posao; to je stil života koji nudi mogućnosti putovanja, fleksibilne radne rasporede, razvoj interpersonalnih vještina i timski rad. Ova uloga će vam omogućiti da istražite različite kulture, upoznate ljude iz cijelog svijeta i vidite lokacije koje oduzimaju dah, čineći svaki radni dan jedinstvenim i uzbudljivim.

 

Saudia Airlines ima bogatu istoriju koja datira još od 1945. Počevši od jednog dvomotornog DC-3, poklona američkog predsjednika Roosevelta kralju Abdul Azizu, aviokompanija je sada izrasla u modernu flotu od preko 150 aviona koji služe više od 90 destinacija na četiri kontinenta. Tokom godina, Saudia Airlines je dobio brojne nagrade za svoje izuzetne usluge, uključujući nagradu Skytrax za najnapredniju aviokompaniju na svijetu, vodeću avio kompaniju na Bliskom istoku za ekonomsku klasu World Travel Awards i nagradu Apex za najbolju udobnost sjedišta.

 

Prijavite se tako što ćete poslati svoju biografiju na [email protected] sa naslovom „Prijava za cabin crew“. Krajnji rok za prijavu je 25. jun 2023. Imajte na umu da će samo kandidati koji uđu u uži izbor biti kontaktirani i pozvani na finalni intervju, zakazan za jul 2023. u Podgorici.

 

Iskoristite priliku da postanete dio prestižne avio kompanije poznate po izvrsnosti, posvećenosti korisničkoj usluzi i kulturnoj raznolikosti. Pridružite se Saudia Airlinesu i započnite svoje putovanje!

1 Comment
  1. Arjeta komentariše

    Zelim da ucestvujem u ovaj konkurs

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.