Ramacoti „ispalio“ Đurovića

1

Iako je krajem 2022. najavljeno da će jedan od najpopularnijih italijanskih i svjetskih pjevačaEros Ramacotija ove godine održati koncert u Baru, izvjesno je da crnogorska publika neće imati priliku da ga ugosti.

Kako prenosi „Pobjeda“, Crne Gore nema u okviru svjetske turneje pod nazivom „Battito infinito“, objavljene na zvaničnom sajtu slavnog muzičara.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović nagovijestio je u izjavi za „Pobjedu“ da će, umjesto Ramacotija, Bar ugostiti drugu muzičku zvijezdu.

„Mislim da će biti nešto drugo. Trebalo bi ubrzo da najavimo jedan veliki koncert u Baru, ali dok sve ne definišemo ne bih iznosio detalje“, rekao je Đurović.

Đurović je ranije kazao da u državnoj kasi ima novca za koncert Ramacotija, te da se tražio termin i modalitet za njegovo održavanje.

Međutim, pregovori očigledno nisu urodili plodom.

Italijanski kantautor započeo je svjetsku turneju u oktobru prošle godine, a u njegovim najvećim hitovima uživali su i uživaće države regiona. Ramacoti je nastupio u Srbiji 21. aprila, dok će 14. avgusta imati koncert u Hrvatskoj.

1 Comment
  1. crni komentariše

    E cuj kurce sto je ispalio, najbolje da dajemo stotine hiljada za pjevace.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.