EKSKLUZIVNO: Milo u društvu sina kontroverznog milijardera kojeg je Rusija potraživala zbog ubistava i šverca!

9

Sin kontroverznog azerbejdžanskog biznismena Telmana Ismailova snimljen je u društvu sa bivšim predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem danas u Podgorici.

Oni su snimljeni u blizini Hrama Hristovog vaskrsenja, kako se vidi na fotografiji koju objavljujemo.

Ismailov je nedavno dobio politički azil u Crnoj Gori, a Ruska Federacija je za njim bila raspisala međunarodnu potjernicu zbog organizacije ubistva dvojice preduzetnika.

Milijarder iz Azerbejdžana Telman Ismailov uhapšen je u Podgorici po međunarodnoj potjernici, prije dvije godine.

Prema izvoru portala „crimerussia.com”, Ismailov se teretio za organizaciju ubistva dvojice preduzetnika. Optužen je 11. novembra 2017. godine i tražio ga je Interpol.

Međutim, on je ubrzo dobio politički azil u Crnoj Gori.

Ismailov i njegov brat Vagif nalaze se na međunarodnoj potjernici, a u Rusiji su optuženi za ubistvo i ilegalnu trgovinu oružjem.

Prema istražiteljima Ruske Federacije, Telman Ismailov je sa svojom braćom Rafikom i Vagifom osmislio plan ubistva, po kom je 15. maja 2016. godine Mekhman Kerimov pucao i likvidirao dva preduzetnika u Moskvi – Vladimira Savkina i Jurija Bryleva.

Rafik Ismailov odveo je Kerimova s mjesta zločina, a zatim su mu saučesnici pomogli u bijegu, saopštio je ranije Istražni komitet Ruske Federacije (ICRF).

Kerimov je osuđen na 13 godina zatvora, a Telmanu, ukoliko bude izručen i osuđen, prijeti doživotna robija…

9 Comments
  1. DPS komentariše

    Milo u opuštenoj varijanti. Konačno došao pred hram. Ipak nije kasno za pokajanje

  2. Sparta komentariše

    Draga moja pobjednička koalicijo od naj manje do najveće partije…evo tri godine od kad smo smjenili kriminalce sa vlasti…Bravo…Ali šta ste učinili da ih pohapsite i da im bude sudjeno…Ništa…Milo šeta unuka kao da ništa ne zakonito nije uradio…Medenica uhapsena pa puštena sa nanogicom da uživa u rehabilitaciji u institutu koju opsluzuju gladni radnici….Trajekt još niste rijesili ali rekoste da je velika prevara u pitanju…Braća Ban na slobodi kao da su barku vozili i pecali…Katnić,Marković,Simović i slični potpuno zbunjeni jer su svjesni nedjela ali ih niko ne dira…Prosto je ljudima neprijatna sloboda…A zakoni po kojima su zaštićeni predsjednici , funkcioneri i direktori visokim primanjima po prestanku bavljenja istim ni takli niste…Da li vam to odgovaraju ti zakoni…Puna usta su vam bila nepravde partijskim zapošljavanjem a vi svoje članove natrpali još više po preduzećima…Sram vas i stid bilo…Bruke jedne jadne…licemjeri…Neka vas ovi momci iz PES potuku do nogu…Daće Bog pa da uzmu više od 50% glasova…Bravo momci uz vas su srbi , crnogorci , muslimani , katolici , pravoslavci , jevreji ,romi , hrvati i svi ostali…

  3. Teodora komentariše

    Kakav Hram, dosao je na vašariste koje su dozvolile njegove strukture, a mladi napredni Kivomozgijevci nisu ucinili nista da se ono ruglo ukloni.

  4. poznatoo komentariše

    Taj Telamn je veoma blizak sa Dritanom A. i Šarićima.

  5. qyu komentariše

    Pa nije mu azil dao Milo nego Dritanga i Filip bitanga!

  6. Sparta komentariše

    Poslao sam komentar na ovo Milovo šepurenje….ali mi nije objavljen…zašto ?

  7. Ivi komentariše

    POBJEDA ERDOGANA, ODE AMERIČKO TURE😂😂😂😂😂

    1. ...? komentariše

      Tako je Ivi !

  8. sha komentariše

    Banana republika

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.