Zeta: FSCG je poslao Vojinovića da nas izbaci iz Druge lige

0

Ne stišava se bura u crnogorskom fudbalu. Juče je Budućnost uprla prstom u Fudbalski savez Crne Gore da je u podrđenom položaju u odnosu na konkurenta u borbi za titulu, danas se saopštenjem za javnost obratila Zeta, i to ne javnosti već i FSCG i udruženju sudija, kako bi skrenula pažnju na glavnog djelioca pravde Vojina Vojinovića koji će arbitrirati na meču posljednjeg kola Druge lige između Mladosti DG i Grblja, inače njihovog konkurenta u borbi za opstanak.

„U proteklom periodu dogodilo se previše sudijskih grešaka da bi mogli povjerovati da je u pitanju slučajnost. Naime, u samo dva kola protiv FK Zeta svirana su čak četiri kaznena udarca čime je naš klub direktno oštećen za osam bodova u odnosu na glavnog konkurenta za ispadanje iz 2.CFL”, poručuju iz Zete.

Čelnici prvog crnogorskog šampiona zatim nabrajaju gdje su sve oštećeni.

Na utakmici Zeta – Bokelj su pored sramnog suđenja svirana dva kaznena udarca za pobjedu Bokelja 1:2 čime je naš klub oštećen za tri boda. Zatim je odmah na sljedećoj utakmici, Podgorica – Zeta 1:1, nastavljena praksa kako bi se Zeta zakovala za dno tabele i samim tim izbacila iz lige, pa je glavni sudija pored niza slučajnih grešaka i nedosuđenog kaznenog udarca za Zetu jedva dočekao da svira isti za protivničku ekipu. Time su Zeti uskraćena još dva boda. Kao šlag na tortu dolazi kazneni udarac u korist našeg direktnog konkurenta za ispadanje iz 2. CFL, FK Grbalj kojem se posrećilo da takođe iz kaznenog udarca u istom kolu upiše dodatna tri boda”.

Golubovčani se pijtaju kako je upravo Vojinović, koji je protiv njih dosudio dva penala delegira da sudi Grblju, osim ako nije poslat da dovrši započeti posao, odnosno da izbaci Zetu iz Druge lige.

Gospodine Vojinoviću ovim putem vam savjetujemo da se oslobodite tereta i bez ikakvih naloga i pritisaka utakmicu koja slijedi između Mladosti DG i Grblja odsudite na najvećem mogućem nivou kako bi otklonili sve sumnje koje vam se stavljaju na teret”, dodaju u saopštenju Zete.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.