Prvi šampion Crne Gore pred ispadanjem u najniži rang

0
Fudbaleri Berana su prvi učesnici baraža za popunu Meridanbet 1. CFL. Izabranici Milana Radulovića odigrali su danas neriješeno protiv Igala u gostima, a taj im je bio dovoljan da ovjere doigravanje za elitu. Drugi učesnik baraža biće poznat nakon poslednjeg kola, a šanse da to izbore imaju Kom, Bokelj i Podgorica.
Prvi crnogorski šampion, ekipa Zete, nalazi se pred ispadanjem iz Druge lige. Zećani su danas izgubili od Koma na svom terenu sa 0:1 i ostali na tri boda iza Grblja. Da bi i sledeće sezone igrali u ovom rangu, fudbaleri tima iz Golubovca moraju u poslednjem kolu da pobijede Otrant u Ulcinju, a da Grbalj izgubi od OFK Mladosti, koja je još u prošlom kolu ovjerila titulu i plasman u elitni rang.
Rezultati i strijelci: Podgorica – Bokelj 1:0 (Mrvaljević 73), Grbalj – Otrant Olimpik 0:0, Igalo – Berane 1:1 (Kopitović 88 – Osmajlić 80), Zeta – Kom 0:1 (Nišimura 69). Slobodna je bila OFK Mladost DG.Tabela: OFK Mladost DG 53, Berane 48, Kom 46, Bokelj 44, Podgorica 44, Igalo 38, Otrant Olimpik 37, Grbalj 36, Zeta 33.

U poslednjem kolu, koje se igra u četvrtak, sastaju se: Bokelj – Igalo, Otrant Olimpik  – Zeta, OFK Mladost DG – Grbalj, Kom – Podgorica. Slobodna je ekipa Berana.
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.