Milović: Neki su radili sve da se PES raspadne, sada smo svjedoci da se oni raspadaju, a neki će uskoro

14

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović saopštio je da nisu uspjeli pokušaji da se Pokret Evropa sad (PES) raspadne, ali da su se zato „neki drugi raspali, a neki će uskoro“.

„Neki su radili sve i rade i dalje, da se Pokret Evropa sad raspadne, kreirajući razne spinove i neistine, a sada smo svjedoci da se oni upravo raspadaju, a neki će uskoro“, napisao je Milović na Tviteru.

„Panta rei (Παντα ρει και ουδεν μενει) – sve teče, sve se kreće, a PES će Crnu Goru usmjeriti ka Evropskoj uniji. Vrijeme je“, dodao je Milović.

14 Comments
  1. Marko komentariše

    Usrećiti ćemo se u EU.Ovo malo slobode još da se porobi.Bit ćemo još jedna kolonija bez teritorije i bez mozga.

  2. Taca komentariše

    Ne brini propali kosarkasu i advokate u pokusaju.I vi se vrlo brzo raspadate kada lakovjerna stoka koja se uhvatila za 250 eura povecanja plate vidi da je sve bio blef, i kad se potrosi pozajmljeni novac.Koliko god da sad dobijete necete izdrzati cetiri godine.DZabe su vas Ameri projektovali.Otici ces u nitkuda i beznacaj iz kojih si i dosao!

  3. Srdjan Lonchar komentariše

    U Diktaturama je to mnogo lepshe. Vozovi uvek stizu na vreme. Disciplina u partijama je za ugled. Svako, ko ima svoje mishljenje, bude poshteno kaznjen.

    U PES imash „HARMONIJU ROGOVA U VRECI“, ali je bitno da se ne TVITUJE „kopanje rupa“.
    .
    .
    Na drugoj strani u ISTINSKIM DEMOKRATIJAMA postoji pravilo: „La ou les opinions se heurtent / s’affrontent, c’est la que la democratie fleurit.“ (gde se mishljenja konfrontiraju, tu DEMOKRATIJA CVETA“.
    .
    .
    Narod ce da ima zadnju rech. Shta ima u tome loshe? Da li mi navijamo za pojedince …Ljubavnika Spajica, Maleckog (ne po rastu) Jakova…Meda…. ili cemo da navijamo za narod CG? Ja predlazem da navijamo za nashe Crnogorce-Srbe sa manjinama, narod-gradjane CG.

  4. Laki komentariše

    Ovaj bronzoglavil ne zna je li pošao ili došao, BRZO ĆEŠ SAZNAT ĐE TI JE MJESTO SA SPAJKETOM LAŽOVČINOM.

  5. Roro komentariše

    E čuješ ovoga ništavila,koje se gura iza Milatovića i Spajića,ne bi li im se uvukao što dublje.

  6. qyu komentariše

    Pes je novi Dps i o jadu će nas zabaviti jer su podli,zli i pokvareni.Živi bili pa vidjeli.

    1. Mina komentariše

      Sve si tacno rekao

    2. зорки komentariše

      Tačno. Podli su, zli, pokvareni. Ponizni pred strancima, bahati za običan narod.

  7. Kiki komentariše

    Demokrate su jedini i pravi izbor!
    Pored svih mana, najmanje su zlo!

  8. cedo komentariše

    sve me stra da cemo mila od blata praviti kakvi ce nam biti ovi iz PESa milovici, spaici i milatovici

  9. cedo komentariše

    kakvu ovaj milovic ima facu ne zna se je li musko ili je zensko

  10. зорки komentariše

    Taco, raspadaju se prije nego su počeli. Jakov i Milojko su bili u raspadu i dok su pravili šarenu lažu. Ako se dočepa vlasti, MiKej će da vrati DrPS. To je najveći lažov i petljavina koja je kročila u Crnu Goru. Nesuđeni prizetko Zdravka Krivokapića. Partija puna nabig…. koje ne bi najeo Rokfeler, a ne mala Crna Gora. Prevaranti, oportunisti i karijeristi.
    Kakav je porodično, takav je i politički.
    Još će da se čuje o ES i članovima kad bude kampanja.

  11. Kmsmd komentariše

    Kao Srbin glasacu za Vas , ali nemojte pod krinkom nema revansizma i meritokratija da onemogucavate nam srbima naoredoavnje u sluzbi i dobijanje posla. Mi smo bili tas na vagi za pobjedu Milatovica, mi smo bili tas na vagi za ozivljavanje Programa EVROPA SAD, dok su pridoslice iz DRPS ocekivali da vam se stave lisice , doduse tu je bilo par brava iz SNP ali njih niko ne glasa. Kad bude nepredovanje dajte nama vecu sansu ne moze 85% milogoracq da radi na drzaven jasle moraju se Srbi uposljavati. Cuvajte se njih, zmije su to, to su trojanci, prepali se da im se ne raspe kapital koji su im mame i tate stekle na krv i lopovluk sto su zavili su crno na hiljade porodica kroz otpustanja neistomisljenika. Bagra je to lopovska, podla, spletkaroska i lukava. Vama su poslanici DPS I SDP i pojedini funkcioemri dps koji su i dalje na celu institucija CG htjeli staviti lisice i rovari ovaj program ali mi Srbi im nismo vjerovali. Molim vas da to cijenite

    1. Krsto komentariše

      Ti kao Srbin u PES među preletačima iz DPS koji ćine 70% tog pokreta, kao slamka među vihorove! Nikad se srpski narod zbog labilnih i podložnih manipulacijama među nama, opametiti neće. A tek o onima kojima je guzica ispred nacionalnih interesa, da i ne govorim. Nadam se da će što manji broj Srba nasjesti na slatkorečivu priču zapadnog projekta zvanog PES, i glasati konačno za srpske stranke i predstavnike.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.