Arsović: Političkim revanšizmom nova gradska vlast degradira administraciju

5

Danas je u Skupštini Glavnog grada izvršena nova sječa kadrova koji nisu „politički podobni“ i koji po svom političkom opredjeljenju ne odgovaraju novoj vlasti u Podgorici, saopštio je Vladan Arsović, odbornik liste „Svi za naš grad“ u Skupštini Glavnog grada

Kako je naveo, „u dijelu sjednice koji se odnosi na predloge Odbora za izbor i imenovanja članova odbora direktora podgoričkih preduzeća, a smjenom postojećih, izvršen je svojevrsan atak na administraciju gradske uprave, ali i kompetan pravni sistem naše države“.

„Upravom ovim ostrašnjenim političkim revanšizmom u izvedbi koalicije PES – DF – Demokrate – URA, na funkcije su, između ostalih, dovedeni ljudi bez iskustva u konkretnoj oblasti njihovog budućeg angažmana, ali i bez valjane biografije i kompetencije, a neki od njih važe i za bezbjednosno interesantna lica. Oni kao takvi nisu, niti mogu biti relevantni da obavljanju odgovorne funkcije koje su od vitalnog značaja za interese naših sugrađana“, rekao je Arsović, pa dodao:

„Shodno svemu danas viđenom, možemo konstatovati da po urozu na način rada dvije vlade nakon 30.avgusta 2020. godine, gradska uprava nastavlja svoje djelovanje na tom fonu kojim je već viđen na državnom nivou – degradira gradsku administraciju i unižava funkcionalnost Glavnog grada“, zaključio je Arsović.

5 Comments
  1. Vuksan Lekić komentariše

    Ne lupetaj, sektašu.
    Pripadaš lopovskoj sekti i nije te sramota, no kevćeš

  2. qyu komentariše

    Sram vas bilo,ljudima ste živote unistavali posao nisu mogli dobiti ako nisu iz DPS-a,SD-a ili SDP-a i vi da blejite o revanšizmu koji se svagdje u svijetu naziva smjena vlasti i redovno se izvrsava bez ikakve priče i gluposti kao u CG!!!Otkud vama pravo da pobjedniku određujete sto će da radi sa svojom pobjedom???

  3. djuroperovic komentariše

    DA VIDITE kako je kad se nista ne pitas. ni portira vam nebih ostavio jer je bio VAS

  4. Srdjan Lonchar komentariše

    Arsovicu, shokiracesh se kad ti kazem, shta je sve Ivan Vukovic radio u zadnje vreme:

    1) Prvo je divljachki odbio da raspishe izbore u zakonom propisanom roku. Tako neshto ne postoji nigde u svetu. Proshle 4 godine, mora da se raspishu izbori za gradsku upravu, da se da shansa svima za izbornu kampanju. A on dripac (doktorirao za prodaju magle, doktor politike, na Soroshevom faxu u Budimpeshti!!!!) jednostavno nije hteo da raspishe izbore… Trebalo je da izbori budu u martu, ali on sve pomera za Septembar… Pa onda dolaze na ideju da (Protiv Ustavno) odvoje Zetu, da bi odstranili Srbe i tako pobedili u ostatku PG! itd itd…Umesto da bude gradonachelnik 4 godine on je bio mnogo duze, nisam brojao dane… Rachunam da je bio gradonachelnik 5 godina i vise.

    Na kraju vise nisu mogli od bruke, Briselu i Ambasadama su se bili takodje zgadili, izlaze na izbore i – gube sa 20% razlike. Arsovicu, necesh mi verovati, Ivan Vukovic ni tad nije hteo da PREDA VLAST! Sta je problem? Eeehh pa on ce da sacheka da U.S. razreshi 3, 4 mala prigovora …. te nije bilo po zakonu parkiralishta za invalide i tome sl. Prosljo je josh pola godine dok se U.S. nije dobio 4 min kvorum od 4 sudije, koji su odmah presudili tih par sitnica primedbi i tek tad, pre mesec dana, taj konj od choveka predaje vlast novoj Gradonachelnici i novoj Predsednici Skupstine.

    2) Arsovicu to je bilo pod broj jedan. Sad pazi ovo pod broj dva: Kad se dripac konachno smilovao da raspishe NEZAKONITO ODLAGANE IZBORE ZA CELU EKSTRA GODINU DANA, on za tu ekstra godinu dana, kad je bio NELEGALNA VLAST ide sa MASOVNIM ZAPOSHLJAVANJEM DPS KADROVA!!!! Mislim da je CG na prvom mestu u Evropi po proporc. broju zaposlenih u javnoj upravi.
    .
    .
    .
    Arsovicu, sad mi ti lepo reci (ti si kobajagi gradjevinski inzenjer, nisi profesionalni prodavach magle) – da li je u redu da svi ti koje je Ivan masovno zaposlio u roku, kad je nelegalno drzao vlast, da svi ti DPS kadrovi ostanu da nastave da rade ili ih se treba otarasiti ili u najgoru ruku zameniti ih sa drugim struchnim kadrovima?

    Gde bi tu bilo „REVANSHIZMA“ ? Ivan zasluzuje Pravdu, da mu se da shansa da se brani u nezavisnom sudu za sve gore navedene malverzacije, kojima je oshtetio drzavu za znachajan iznos. Plus drustvo zasluzuje RESTITUCIJU, da se ispravi NEPRAVDA i da se dadne primer za buduce krshioce Zakona.

  5. Boki komentariše

    Sve vas trwba pohapsit redom pa dajte izjave u Spuz smradovi iz DPS

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.