Srbija i Crna Gora u finalu Memorijala

0

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je Bugarsku i tako izborila plasman u finale Memorijalnog turnira „Miljan Miljanić“.

Izabranici Radovana Kavaje slavili su rezultatom 2:1, iako je trijumf mogao da bude i ubjedljiviji. Ipak, u listu strijelaca upisali su se Matija Nikčević i Andrej Kostić, u razmaku od osam minuta sredinom prvog poluvremena. U drugom poluvremenu Tarek Janzarli ublažio je poraz svoje ekipe.

Odigrali smo veoma dobro, pobjeda je mogla da bude i ubjedljivija. Posebno smo bili dobri u prvom poluvremenu, često smo ugrožavali protivnički gol i uspjeli da postignemo dva pogotka. U finišu utakmice smo malo fizički pali, ali to nije uticalo na ishod. Nadam se da ćemo i u finalu turnira imati ovakav odnos i stav, a veoma važno će biti da se odmorimo i osvježimo, jer je duel sa Bugarskom bio zahtjevan”, kazao je selektor Kavaja.

U finalu turnira Crna Gora će se sastati sa Srbijom, koja je u polufinalu bila bolja od Sjeverne Makedonije. Finale je na programu u četvrtak, sa početkom u 16.30 časova.

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.