Svaki petak – izuzetak!

0

Svima nam je poznato da petak donosiposebnu energijunedjelja se bliži, vikendpočinje, i sve izgleda mnogo ljepše.

Međutim, petak umije da bude i mnogo višeod toga – on može biti srećni petak, dan kadanam se dešavaju sjajne stvari i kada smootvoreniji za nova iskustva.

Upravo zato, Meridianbet je odlučio da učinipetak još srećnijim i uzbudljivijim, sa svojomnovom promocijom – Lucky Friday. Sadasvaki petak postaje prilika da ostvarite sjajnedobitke i osjetite dodatnu dozu uzbuđenja uzsvoje omiljene igre.

Lucky Friday je promocija koja nudi 10% cashback na igre Lucky 6, Lucky 5 i Keno, a sve što treba da uradite je da uplatite minimum 0.50€ na tiketu. To znači da možete uživati u svojim omiljenim igrama bez obzira na to koliko novca želite da uložite. Cashback se uplaćuje svake subote do 11h, što znači da ne morate dugo da čekate na svoj novac.

Sreća neće biti daleko od vas u srećnom petkudovoljno je samo da se registrujete nameridianbet.me i počnete da igrate. Lucky 6, Lucky 5 i Keno su igre koje pružaju mnogouzbuđenja i mogućnosti za dobitak, a uzLucky Friday promociju, imate priliku da povećate svoje šanse za dobitak i osjetite jošveću dozu uzbuđenja.

Dakle, pripremite se da doživite jedan odnajboljih dana u vašem životu uz Lucky Friday!

Svaki petak je izuzetak, ali uz Lucky Friday na meridianbet.me, svaki petak postaje srećniizuzetak. Uživajte u uzbuđenju, doživite sjajnedobitke i stvorite nezaboravne uspomene. Jer, kada je u pitanju Lucky Friday, svaki petak je poseban!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.