ČIJI SI TI GRK?

1

PIŠE: SIBIN

Naj-naj književni Crnogorski pa još uz to i Grk, napisalo nešto ovako: boriti se za pravdu, besmisleno je kao boriti se protiv smrti. (Tako nekako…)

E, sad: biti funkcioner DF-a, a nevin ne dopasti tamnice, nije moguće.

Ovako to ide: prvo uhapse istaknutog funkcionera najprogonjenije političke zajednice u Evropi, dakle, DF-a, pa potom, nakon desetak sati, podižu krivičnu prijavu. U međuvremenu, dabome, riškajući ništa ne pronađu.

Potom, krivična prijava bitno mijenja sadržaj. Iz sata u sat, bukvalno.

Ima li ili nema, famozni kriptovani telefon? Je li mu taj i taj kum? Da li je ili nije org. kriminalnog tzv. budvanskog klana?

Ništa od toga! I? Čovjek i dalje u pritvoru, jer tokom procesa već će se iskonstruisati nešto.

Tako to ide kad su lideri Fronta u pitanju.

Šta, dokurca, radi nevladin sektor koji se bori za ljudska prava? Eksplicitno, uglas: nek ostane u zatvoru! Neka Mila Božovića, gradonačelnika Budve, do daljnjeg u pritvoru.

Iako je isti Milo Božović, kako saznajemo, nakon dva mjeseca upravljanja Budvom pozvao Adžića da naprave dogovor kako da se proširi kapacitet policijske stanice u crnogorskoj metropoli turizma, i kako da se policiji omogući što efikasniji rad.

Gdje ima da to narko-bos radi, a famozni Grk?

1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    {„Šta, dokurca, radi nevladin sektor koji se bori za ljudska prava? Eksplicitno, uglas: nek ostane u zatvoru! Neka Mila Božovića, gradonačelnika Budve, do daljnjeg u pritvoru.

    Iako je isti Milo Božović, kako saznajemo, nakon dva mjeseca upravljanja Budvom pozvao Adžića da naprave dogovor kako da se proširi kapacitet policijske stanice u crnogorskoj metropoli turizma, i kako da se policiji omogući što efikasniji rad.

    Gdje ima da to narko-bos radi, a famozni Grk?}
    =====================================================

    A shta ti „DO PENISA“ radish?
    .
    .
    AMBASADE REZIRALE NOIVI „DRZAVNI UDAR“ DA OSLABE DF NA NOVIM IZBORIMA (??):

    U sluchaju Mila Bozovica NIJE NAPADNUT DF, nije napadnut nijedan od nas SRBA-CRNOGORACA. Ovde je vrlo bitno da je sada na chelu SDT NOVOVIC, koji je svojom rukom PO PRVI PUT U ZADNJIH 30 PLUS GODINA DONEO MAKAR MALO PRAVDE U CG.
    .
    .
    Da li se iko seca one sutkinje „Suzie“ iz 2-godishnjeg TV rijeliti programa, gde je crno na belo tada GST Katnic NAREDIO SVOM SVEDOKU SARADNIKU PAJU VELIMIROVICU, DA BACI 50 PUSHAKA U JEZERO U „KOSOVI“? Zashto? Katnic, GST je na to pitanje odgovorio da je (bacanjem NEPOSTOJECIH PUSHAKA U JEZERO) SPRECHIO DA (NEPOSTOJECE) PUSHKE UDJU U CG I KRV POTEKNE DO KOLENA!!! Na kraju te KOMEDIJE-SUDSKE SPRDNJE Sutkinja Suzie je (pazi sad ovo:) 6 SATI CHITALA OBRAZLAZUJUCU PRESUDU ZA 5-GOD. ZATVOR IZRECHENU LIDERIMA LAZNOG DRZAVNOG UDARA!! „Puchisti“, KOJI SU PRIZNALI GRESHKU I IZRAZILI KAJANJE, su pushteni da se vrate u SR!!! 5 godina zatvora je dato 2 lidera PUCHA, koji su „planirali“ da udju u Skupshtinu „na shake“ i da tu UDAVE Mila Lopova!!!
    .
    .
    Zamislite tu Sutkinju Suzie da 6 sati chita ISTU POCHETNU TUZBU KAO OBRAZLAGANJE PRESUDE, sve isto, u presudi kao i u pochetnoj tuzbi, slovo po slovo, a da nije naveden ni 1 DOKAZ DA SU LIDERI IKAD STUPILI U KONTAKT SA SVOJIM KOLEGAMA „PUCHISTIMA“, BEZ IJEDNOG SNIMLJENOG NJIHOVOG TELEFONSKOG RAZGOVORA.
    .
    .
    Ima neka pop pesma, koja kaze „KAKO BI BILO LEPO DA ZAKAZU RAT I DA POTOM NIKO NE DODJE“. E pa to je bio ovaj Katnicev-Milo Lopov „Drzavni Udar“: Katnic i Chadjenovic zakazali Drzavni Udar, i niko nije doshao, a zatvorske kazne ipak izrechene, Lideri NIKAD NISU NI ZNALI ZA SVOJE „PUCHISTE“, NEMA VEZE – DACEMO IM radi shtosa kao vaspitnu meru, PO 5 GODINA ZATVORA (shto je potom takodje poslushni vishi, Apelacioni Sud) ponistio!!
    .
    .
    Zaprepasticete se kad chujete da je ta ista SUTKINJA SUZI, KOJA JE I NA POCHETKU I NA KRAJU 2-GOD KOMEDIJE CHITALA 6 SATI ISTU TUZBU I KAO TUZBU I KAO KRAJNU PRESUDU, ta ista POSLUSHNA SUTKINJA (Umesto da bude suspendovana za krsenje etichkog koda pravnika, za sta tek treba da joj se sudi) I DANAS SUDI DA SE PRODUZI PRITVOR DRUGOM LIDERU DF-a MILU BOZOVICU.
    .
    .
    Ipak vremena u CG su se 100% promenila. DOSHLA JE SLOBODA. DESIO SE NOVOVIC.

    Rim kao grad nije napravljen za 2 dana. Potrebno je vreme. Novovic do sada nije NIKOGA IZNEVERIO. Ubedjen sam da se on nece sad PREOKRETATI, poput Krivokapica i sl.

    U ovim novim uslovima (gde nishta vishe nije ni nalik na onu sprdnju sa izmishljenim drzavnim udarom) , kad je Milo Lopov van svake vlasti, nema nishta da dadne svojim poslushnicima, moramo da stvaramo NOVU CG, NOVU PARADIGMU, gde ne smemo svi da se branimo kolektivno kao chopor, kao grupa; da SDT ne sme da hapsi nikoga iz nashe grupe, vec da GST mora prvo da pita Lidere DF, kad bi mogao da privede u istrazni zatvor bilo kog od njih!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.