Apostoli i apostolice se opet vazdižu a „Mesija“ Zdravko se ponovo propinje da zaigra uz Tuđimil!

0

Piše: Ilija R. Miljanić

Apostoli i apostolice se opet vazdižu a „Mesija“ Zdravko se ponovo propinje da zaigra uz Tuđimil,
Inkluzivno vladarstvo kako ga nazivaju novi multi političari koji vode Montenegro u bankrot i okupaciju od MMFa. Sve su prilike nestaje Petrovićka Crna Gora i sve više dominira neokolonijalistička zapadna istoriografija.Ništa bolje nije u Biogradu na Vodi, gdje šeici, zapadni olig-partneri dominiraju a sve da se sruše srpski mitovi a ustoliče zapadni inovatori novog „prajd“ globalizma sa nesagledivim kako vele prometom „robe i kapitala“ i balkanske tržišne utakmice sa Velikom Albanijom ,Turskom.Srbiju čeka zapadno osveženje u svim pravcima od djece u zabavišta pa do srednjoškolaca da uče umjesto srpskog,engleski jezik sa mentorima sa zapada i naravno da zaborave na srpsku kulturu i nasleđe a dominiraće vjerski turizam sa zamotanim posjetama kako to neki dan predstavi „trinaesti ratnik“ iz Krivokapićevog kabineta u sred Pećke Patrijajšije g. Abazović.Stabilnost Abazovićevoj Vladi, dao upravo Temeljni ugovor na koji isprepadani Zdravko izgubi vlast Vladara, a prethodno smrtno ranjen na Belevederu nakon ustoličenja Mitropolita Crnogorsko-primorskog Joanikija. Prosta logika nalaže da je Krivokapić nokautiran bez svoga „Ja“ na Cetinju i Beogradu i faktički umotan u pobjedničko ćebe Premijera Abazovića uz podršku Američke i Britanske ambasade. Bio nacrtan negdje u Hramu Hristovog Vaskršenja, izbrisan kada je neko uočio da se radi o „blagoštu“ i nokautiran po teći put, ali se vazdiže i trže sa „Cuckog omara“ i doleće opet kod dijela apostola i apostolica da ljubi i obljubljuje za povraćaj na neki presto buduće nove vlasti u Montenegru.Ko se je velikom jadu nadao, da nakon velike narodne pobjede nad klerofašistima Đukanovićevog režima od 30.avgusta 2020.g. ali nesreća se teška dogodila, ostaviše nas tri velikana čitavog Pravoslavlja. Pohitaše pod „sumnjivim okolnostima“ u Nebesko carstvo: Čudesni i neponovljivi Mitropolit Amfilohije, neumorni Vladika Atanasije i kruna Patrijah Irinej. Sva trojica imali želju da poginu za Sveto Kosovo i da nedaju Srpski Jerusalim ni po koju cijenu.Vjerujemo da niko normalan neće dozvoliti da: Osmani, Rama, Picula, Eskobar, Lajčak i drugi zapadni kolonizatori kloniraju srpski rod. Evo odmah prije ustoličenja, i inauguracije se istrčava za pečatiranje priznanja samostalnosti Kosova i genocida u Srebrenici.Da ublaže jade velike, trznu se da plahovjerne srbe napitaju neznanjem iz Brozo-komunističkog miljea sa ubistvima upravo srpske nejači od strane ustaša, arnauta i zavedenih srbo-partizanima. Odnekud pljusnuše suze dodvoravanja za: Velikom, Pivom i ponekad Jasenovcem, ali za Murinom, Košarama ni pomena , „čut“ i jezik za zube jer NATO se ljuti. Kukala vam crna i žalosna majka novopečeni mladi evropejci, stare Evrope ni u pleće od krokodila, Evropa je u čeljustima Amerikanaca?
Nakon brisanja vođe „Apostola“ posrnulog Zdravka, evo ponovo nadlećeše na izbušeno narodno guvno sastavljeno od minimalca, dio apostola i apostolica da zakite novi Eskobarov kabinet. Đukanović na topla mora Dubaja, pere noge, srče riblju čorbu i gleda digitalno da ne pobjegnu destinacije na Beogradu na vodi u društvu zabavnih Šeika, koji takođe zaploviše takođe u Beogradu na vodi. Prva Vlada nije ni pisnula za pljačkašima imovine Crne Gore, naprotiv uslijedila totalna asimilacija zdipera. Druga Vlada takođe nikako da trzne(vjerovatno ne smije- sumnja se u zapadna naređenja) da počne da lovi krupne milionere- milijardere Đukanovićevih užih i širih saradnika iz miljea 30.g vladanja iz raznih kabineta na kopnu, moru i vazduhu. Zatim se ide redom: na stotine kumova i kumica, narko-dilera, opasnih kriminalaca i ubica i dr. Za Međunarodnim obavezama se trći, da se polomi i priznava se sve što globalisti narede a za braću, samo podsjetnik pred spavanje, i ubistvene sankcije Rusiji a Srbiji nož u leđa za Kosovsku samostalnost. Za nečije iskupljene 13.podapostol Krivokapića utrča u Pećku Patrijajšiju, sjutra će svi redom u Gračanicu, mažda i Hilandar, a sve da se izigrava gimnastika i populistika pred nova Balkanska vrata, vrata kolonizacije? Postavljamo pitanje komunističko-građanskim srbima koji lutaju od partije do partije za interesna vremena koja su oduvijek premetale srpske puteve? Kuda dalje a vidjeli ste prije par dana, ritual multietičnosti u Rožajama, dijela apostola i jedne apostolice inače Nato kursiste sa UDG sa jasnim ciljem, kako da se privole budući važni partneri manjinskih naroda u novoj Vladi, koji su održavali mafijaški i multilupeški režim DPSa skoro 30.g.

Evroatlanski planeri odmag nakon 30.agusta i pobjede pravoslavnih hrišćana pod krunom Svetosavlja, osjetiše povratak izvornog srpstva iz Nemanjina grada, ubaciše prvog zapadnog čipovanog poslušnika i duboko nesrećnog premijera Zdravka da odradi prvo poluvrijeme sa školarcima sa naslovima neokolonijalne političke demokratije zapada. Jugoslovenska ideologija, pogotovu komunistička odmah se obračunala sa srpskim mitovima i predanjima a današnji Beograd zastupa zapadnu interpretaciju nacionalne prošlosti srpskog naroda.Sada se na mjesto „srušenih“ srpskih mitova ustoličavaju zapadni mitovi koji su univerzalna mjera svih stvari.Drugo poluvrijeme dijela apostolskog bloka već formiran čeka se ostali posrnuli srbi i „manjinski orlovi“ koji su spustili kvote prelijetanja. Samo nijesu još nacrtani u srpskim Hramovima ali nova osovina „majbaha“ pripremljena sa tri točka naprijed a voziće iz tri sjedišta: Milatović, Bečić i neumorni Abazović. Imaju za cilj da obiđu sve vjerske objekte i odrade tancovanja sa ishodom prevara za čitav pravoslavni rod,ali ne kupuje se ulaznica za Bajdenov Otvoreni Balkan svaki dan?Ovih dana hapšenje Gradonačelnika Budve u osnovi je vezano za novu Evroatlansku vladu, bez Demokratskog Fronta, jer je isti, stožer srpskog nacionalnog bića. Velika bojaznost prijeti od samih srba tj. od srpskog proklestva, njihovog rasipanja i kuvanja u demokratski kolonijalistički kazan prženja. Farbanje sprženih srba u osnovi namijenjeno zapadnim školarcima: Evropi sad, Demokratama i partiji Crno na Bijelo.Jevrejska loža bila podmetnuta i Demokratskom Frontu. Inače rade sve, da ubrizgaju srbima u glavu, evroatlansku matru i tako se pogube na tržištima svile i kadife kod vječnih Sulejmana i zlatnika kod Kalaja od nepresušne Austrougarske lože. Velika rudna bogastva na Kosovu i Metohiji i Srbiji ostaju roba za raubovanje Jevreja sa hazarske lestvice i zapadne bankarske nadmoći.
Nova stara „Apostolska“ Vlada ako je zapadne bez Demokratskog Fronta, neće žuriti sa popisom stanovništva, jer bi to opet homogenizovalo srpsko tijelo za pravdu i istinu i u ključnim trenucima tradicionalne i istoriske egzistencije ponovo bi većinski srpski narod nakon popisa, bio u stroj vidovdanske etike i Kosovskog zavjeta. Takođe biračke spiskove neće urediti, jer montenegrijski režim počivao na gotovo sto hiljada zelenaških glasova iz dijaspore i bliskog okruženja.
Novi brod srba u Beogradu opet se ljulja prema zapadnom kolonijalizmu sa dominatnim čipovanjem srba uz sadržaje konkordatsko-vjersko-turističke molitve bez nacionalnog pominjanja i sa zatiranjem srpske istorijske misli i indetiteta uopšte.
Nebesku Amfilohijevu četu na zemlji čeka težina teških lanaca za odbranu, Istočnog Pravoslavlja, gdje ostavi Lovćenskog Tajnovidca da prokune lažne apostole i apostolice ako se ne povrate sa puta bez povratka, puta „Latinske Ćuprije“.
„Mi Srbi živimo rastureni po Austro-Ugarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, i Staroj Srbiji, dakle u pet raznih uprava i vladavina. Da bismo se ujedinili mi bi morali oružjem u ruci suzbiti Austriju sa Balkana, isterati Turke iz Evrope i pobediti Bugare”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.