Milatović: Oštro osuđujem napad koji se desio u Baru

3

Novoizabrani predsjednik Jakov Milatović oštro je  osudio napad koji se desio u Baru na mlade sportiste iz BiH,

Očekujem od nadležnih organa da u potpunosti ispitaju slučaj i adekvatno sankcionišu napadače, dodao je Milatović.

– Nasilje moramo iskorijeniti iz našeg društva i zbog građana CG, ali i zbog svih onih koji dolaze u našu zemlju – naveo je u Tviter objavi.

3 Comments
  1. Antišupković komentariše

    Prvo malolketnike u popravni dom, a ovog punoljetnog u zatvor na 10 godina a dati im prije toga mogucnost da kao svjedok saradnik otkrije ko je narucio ovo. Djeca koja nisu znala ovu drugu djecu, znala su bas da su muslimani iz Sarajeva. A evo u Baru ima muslimana koliko god ba se ovo nikad nije desilo. Ovo mi lici na poznatu matrica a isti akteri. Kad su slali u Srebrnicu ljude, a onda izigravali kriticare onih koji ne priznaju Geonicid, slikali se sa majkama Srebrnice, one koje su odbili da idu trpjeli su nevidjenu torturu, i na kraju ove koji su odbili da idu isti ti Bosnjaci nazivaju zlikovcima, ultranacionalostickim Srbima, Veliko-srbima, likovcima..e ne znam koga treba vise da je stid u ovom tekstu????

  2. Bajro komentariše

    Antišupkoviću,sve si dobro rekao,ali kome ?

  3. Srdjan Lonchar komentariše

    Mozete kao Jakov (novi Predsednik, po mom mishljenju predstavnik Ambasada U CG, koji je ipak 10 puta bolji od Mila Lopova) da shaljete Tvitove, svaki put. To nije problem.

    Ne znam da li je Mask uveo nekakvu chlanarinu. Zasad se, koliko znam, ne placa.

    Pravi nachin je da se sagleda KOREN PROBLEMA.

    Koren nije u deci. Oni su samo imitatori.

    KOREN JE 100 plus godina stara „MAKLJAROSHKA KULTURA“ u CG

    Nema zakona.

    Makljanje je stvar statusa u SR, CG, RS. Policija u CG se ne mesha u tuche.
    .
    .
    Necete verovati, makljaroshe (umesto da ih zovu „dzukele“) josh uvek nazivaju „MOMCI SA ASFALTA“ ili „ZESTOKI MOMCI“ za uzor, uz shta idu zene „kamenjarke“, pevachice, starlete, „zadrugarke“…da te momke ne bi zabunili sa seljacima i seljachinama.
    .
    .
    .
    Sasvim je normalno da dok chekate u nekom redu, zachas se se kao dva PETLA, DVOJICA SUPROTSTAVE jedan drugom, dok ih drugari drze za ruke, oni jedan drugom PSUJU MAJKU, SILOVACU TI MAJKU, VAGINA TI MATERINA, IDI U MAJCHINU VAGINU! Zatim imash bilo gde situaciju, u autobusu, SKUPSHTINI…, opet pochninje isti ritual – 2 pevca, koji se kobajagi otimaju, dok ih drze za ruke, opet svi isto psuju, silovacu ti majku…. i TRAZE OD ONOG DRUGOG PEVCA DA IZADJU (iz reda, iz sale..) NA ULICU… Kao – ako ga mlati po glavi tu u sred sobe, to nije to! Nije cool! Pravi dvoboj treba da se odvija napolju, kao na filmu!! Zamisli!
    .
    .
    .
    Ne treba da ponovo izmishljate elektricnu struju, „Mitsubishi“ TV itd

    Uzmite primer US. Sreo sam kolone tih istih nabildovanih-istetoviranih (sami sebe obelezili, da se ne bi dvoumio, da komanduju styrah i respekt) ‘zestokih momaka’ iz „Regiona YU“. Jedan iz BHF mi je onako u PREDSTAVLJANJU“ (nije imao pojma ko sam) rekao da je „ZNAO DA UBODE“ (U BHF, pre dolaska u US).
    .
    .
    .
    Zatim sam sretao nashe makljaroshe, koji su doshli u US i nastavili po istom u zadimljenim kafanama, siromashnih kvartova, gde se chuje samo Srpski jezik. Tu bi jedni druge nokautirali/razbijali noseve, lobanje, ali niko drugi nije znao za to.

    Medjutim sa vremenom sam ih opet sretao na epizodan nachin, sudbine su nas spajale. Svi do jednog su se 100% transformisali. Prvo su radili u uklanjanju azbestosa, davali komad svojih pluca i svog mozga za $, da bi napredovali, kupovali svoje kamione itd itd Svi do jednog su postali PORODICHNI LJUDI, POSHTUJU ZENU, NE TUKU NI DECU, NI SVOJE MACHKE, A NE SMEJU SVOJU ZENU NI POPREKO DA POGLEDAJU. PONASHAJU SE KAO MLADA I MLADOZENJA NA SVADBI.

    Nijedan, koje sam sreo NIJE OTISHAO U ZATVOR, jer znaju, kad udju „u kompjuter“, nece se vaditi iz kompjutera, bice dugogodishnja robija ili bezanje natrag, kao sto su to radili Arkani-Brane Micunovici….
    .
    .
    .
    Mi imamo 1% stanovnika u ZATVORIMA, ODAKLE NIKO NIJE UTEKAO. To je 3 miliona dusha!!! Doshlo se empirijski da je 1% OPTIMALNA CIFRA.

    To bi u CG bilo 6 000 , da bi se postigao zdrav mir – DRUSHTVO GDE NEMA TUCHA – NEMA MAKLJAROSHA. Ima naravno pucanja, kvartova gde ni policija ne ide, gde je njima ubiti choveka ili kokoshku isto. Ali, TO JE JAKO MALI DEO US. To postoji samo u teshkom siromashtvu dela gradova i nigde vise. Mozemo proci ceo zivot – i nikad ne ici tamo. To je kao kad ides u Indiju i hoces da se penjes na Himalaje. Za to ti trebaju specijalne boce kiseonika, „Sherpa“ pratnja… Shta ce ti to?
    .
    .
    .
    Ja sam vishe puta predlagao da se podignu 2 zatvorska kompleksa, 1 u Sinjajevini i drugi u brdu iznad Rozaja. Izgradili bi moderne puteve, sto bi uzdiglo te zabachene krajeve.

    Bili bi PRATECI ZAKONI, sa prashtanjima za prve izgrede, pa mesec dana, pa sve do vechite robije bez prava na pomilovanje. Mi povrh svega imamo i SMRTNU KAZNU, za ubice dece, serijalne ubice-psihopate, ubice policajaca itd..
    .
    .
    .
    Molim vas prochitajte tuzan chlanak o babi one dechice, koju je onaj pas od choveka usmrtio na CT, kako je kosio svoje rodjake, prolaznike… Malecki od 10 godina se bio sakrio iza vrata i ovaj poludeli SHTAKOR ga je nashao i – likvidirao, bez ikakvog razloga.
    .
    .
    Sad baka kaze – sakrivaju se krvnici, ali CE IH ONA KAD TAD NACI I UTRETI IH!!!!

    To niko ne moze da hvali-potpomaze, ali U OVOJ MAKLJAROSHKOJ – OPSHTI HAOS CG, KOJI NAM JE OSTAVIO MILO LOPOV – to mi svi treba da razumemo.

    Jedini izlaz je da se STIGNE DO ONE MOJE OPTIMALNE CIFRE OD 1% u zatvoru, kad se nece iskoreniti psihopate – ali NIJEDNA BAKA, NIJEDAN BRAT, NIJEDNA KCERKA-SESTRA , NECE SE JAVNO ZAKLINJATI DA CE „NEKO MORATI DA PLATI NJINU KRV, KRV IZ NJIHOVIH VENA“, jer ne mogu da gledaju, kako ti psi nastavljaju da se kriju i zive lagodan zivot, nesmetano dishu vazduh. U US nema tucha. Mi placamo POLICIJU, da se tuku sa makljaroshima. Sudovi su to da izrechu zasluzenu OSVETU DRUSHTVA, tako da nijedna baka nema potrebe da nabavlja pistolj i da traga za onim krvavim-shtakorima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.