BORBA podsjeća javnost: Danas i sjutra objavljujemo koji funkcioneri DPS-a su ojadili državu a i dalje se šetaju na slobodi!

5

BORBA će danas i sjutra, kroz nekoliko nastavaka, podsjetiti javnost na brojne funkcionere DPS-a, koji su decenijama bili glavni akteri raznih afera.

Da se ne zaboravi, želimo da podsjetimo javnost, da su Petar Ivanović, Brano Gvozdenović i mnogi drugi, “zadužili” našu državu, a da se i dalje šetaju slobodno, čak i dalje primaju plate iz državne kase, po par hiljada evra mjesečno.

Zato je red, da kroz par tekstova danas i sjutra ne dozvolimo da DPS kamarila padne u zaborav.

A nadležni organi, ako ih se sjete-sjete, a naša obaveza je da javnost svakodnevno podsjećamo na aktere afera koji su ojadili Crnu Goru.

5 Comments
  1. Jadovi komentariše

    Znamo se i znali ste jače al eto, izdusite i ovo malo sto cam je ostalo! Tata milo bozovic ! Pade vam milo! Kuuku striko sa lisicama ka najveci kriminalac !

  2. Profi1 komentariše

    Bravo ako možete i skay dje dritana krimosi zovu brat abazi i pitanje NOVOVICU što je sa tim skajpom

  3. Budale komentariše

    E zamislite DPS iz Budve zabrinut ko je na čelu Budve. A svi njihovi gradonačelnici lupeži i svi bili u spužu. Koji obraz treba da ima čovjek pa da nekome nešto kaže.

  4. mhjgfghfjg komentariše

    Smradu ne možes ti jednog da poredis sa vas 1001. BOrba neka objavi spisak lopova koji su ojadili javna preduzeća od 1990 na ovamo, bili direktori u više preduzeća koja su pala pod stečaj, ojadili porodice obespravljenih radnika, a oni sa funkcije na funkciju i sad imaju penzije po 700e za taj krvav i prljav posao. IZmejna Zakona o PIO da se omoguće podaci o svim ljudima koji su stekli penziju do skoro a bili su diretori više od 2 preduzeće koja su doveli po stečaj u periodu od 1990-2010. Da vidimo ima li i tvog taja ili mamice , ti si jadov smrdljivi lopovče na državno korito koje samo lize jaja. Proda si dušu vragu i ništa vam nije ostalo. Mrš bagro lopovska, a ovaj ako se ispostavi da je kriv Božović neka odgovora, neka pravosduje rad. Uzalud vam sve , jedino za žene ćete uzet neke rijatili kurave, a daće Bog tako morate da odgovorate za grjehove očeva i djedova. Objaviti spisak da vidi narod ko je to penziner pa da tužilaštvo ispita i to , možda ste dokumenta uništili ali Bog sve vidi. Htjeli ste da vi jašete sad nas ali okreće se kolo sreće, sad dolazi naše vrijeme, uočavamo lako vas koji se prišlepavate. SIROTINJA UZVRAĆA UDARAC.

  5. Džonatan Livingston komentariše

    trebaju da odgovaraju svi, uključujući i tog vašeg ako je šveecovo koku

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.