Čanak zvani “500 evra” ponovo etiketira po zadatku

2

Kad zapadne u finansijsku krizu, Čanak se dosjeti da kritika takođe može donijeti lijepu zaradu. Pa tako, u finansijskom kolapsu u koji je iznenada upao, podržavajući sve antisrpsko, Čanak se okrenuo, kome drugom, do napadu na Mitropoliju i pravoslavlje.

„Slabo sam upoznat sa djelovanjem novoizabranog predsjednika Crne Gore. Znam samo da je izabran na preporuku, najblaže rečeno, Mitropolije crnogorsko-primorske u apostolsku vladu Zdravka Krivokapića. Što u meni već budi sumnju u desekularizaciju demokratskog procesa u Crnoj Gori“, izjavio je ,,komita“ Čanak.

Čanak se u gotovo svim prethodnim izbornim ciklusima kao i u posljednjem, isticao po snažnoj podršci odlazećem predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću, argumentujući svoja zalaganja kritikom protivkandidata i onih koji su stali „na crtu“ poraženom Đukanoviću – da su prosrpski, proruski, sa težnjama negiranja crnogorske državnosti i identiteta, prenosi Danas.

“ Kada pogledate ko je podržao njegovu predsjedničku kandidaturu, vidjećete da su tu uglavnom ljudi koji ne prihvataju činjenicu o nezavisnosti Crne Gore kao države, postojanje Crnogoraca kao naroda i ljuti su protivnici i evropskih integracija i članstva u NATO. Dakle, sa te strane, imao sam opravdanu sumnju da je u pitanju nešto što je u interesu Kremlja i nacionalističkih krugova u Srbiji i sjeveroistočnoj BiH. S obzirom na svu logistiku, koja je tu data, a sa druge strane i djelovanje same vlade Crne Gore čiji je bio Jakov Milatović kandidat, u kojem je bilo niz nesporazuma, od isključivanja kamera na graničnim prelazima, da se ne vidi ko je sve ušao u Crnu Goru sa kojim tablicama… Dakle, dosta sam skeptičan prema svemu tome”, kazao je Čanak.

Ocjenjuje da je najveća pobjeda Mila Đukanovića u tome što je 2020. godine bez ijedne reči predata vlast, bez ijedne trzavice i bilo čega sličnog.

“ Mislim da je to put kojim bih volio da vidim da se kreću i ovi što su sada osvojili vlast, da tako predaju vlast. To bi značilo da je CG demokratska zemlja”, ocijenio je Čanak.

2 Comments
  1. qyu komentariše

    Zajebana ova Joksir rasa praseta.

    1. kad si u pravu u pravu si komentariše

      Hahaha

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.