GRADONAČELNIK POŚE

3

PIŠE: SIBIN

Iako je ljosnuo na izborima u pośi, kako Vuković Ivo tepa Podgorici, to ga ne sprečava da unazad pola godine uvjerljivo izigrava gradonačelnika. Koji dnevno na ručkovima po gradu troši i do 500€, za razliku od zaposlenih u Opštini koji mahom doručkuju u Boneli.

Ivo je postao viralan po provali kad Podgoricu nazva – pośa. Posle toga doznajemo da, dr Ivo ne zna gdje je sjedište NATO-a. A nije u Rejkjaviku…

Postoji Kineski grad u kojem je za gradonačelnika izabran robot. Podgorica, pak, može da se podiči kako joj je – prvi čovjek fiktivan. – Fikcija koja pokriva ozbiljnu funkciju govori sve o neozbiljnosti i štetnosti DPS-a.

Najveće Ivovo dostignuće pored dva gore navedena: podizanje spomenika najvećem sinu našeg naroda i narodnosti. Jer, jebi ga, ima nečeg baš subverzivnog u tome biti ujedno i postpionir i independista, jugonostalgičar i komita.

Sa petokrakom u dubokom džepu, na evroatlanskom putu, Ivo pobrkotina bi da upravlja pośom, i neka ga, samo nek preda pobjedničkoj koaliciji Podgoricu na isporavak, od zelenila do finansija.

3 Comments
  1. Viktorija komentariše

    Cascava konobare po lokalima. Jednu kuvaricu castio 1000e koliko je hranom odusevljen bio. Nasim parama naravno

  2. BATO komentariše

    Tranja

  3. Sir Oliver komentariše

    Aooo… Lucidno. ! Lucidno !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.