KRAH ĐUKANOVIĆA 2. APRILA JE I KRAJ DPS-a: Saopštenja Savjeta mladih dokaz da toj stranci nema reforme i opstanka na političkoj sceni!

0

Piše: Vladimir Vukićević, komentator BORBE

Saopštenja savjeta mladih DPS-a tokom predsjedničke kampanje i izjave njihovih predstavnika su po ko zna koji put pokazale i dokazale domaćoj javnosti da u toj lažnoj stranci Mila Đukanovića nema ‘’zdravog tkiva’’, unutrašnje potrebe i volje za ozdravljenjem i reformom, te da će njegov konačni slom i poraz 2. aprila definitivno voditi ka nestajanju DPS-a sa političke scene.

MLADI DPS-a SE U KAMPANJI ISTAKLI U PRIMITIVIZMU I PROSTAKLUKU

Nakon nevoljne kandidature Đukanovića u ‘’pet do dvanaest’’, moglo se pretpostaviti ono što se odavno znalo: u njegovoj lažnoj stranci nema glasa razuma i morala, nema elementarne potrebe i želje da se makar deklarativno izvine za sve što su uradili državi i građanima, a a što se moralo očekivati najprije od one mlađe garniture u stranci. Naprotiv, upravo su se u ovoj kampanji mladi DPS-a istakli svojim primitivizmom, ekstremizmom, prostaklukom, te najrigidnijim stavovima, ali i svima u domaćoj i međunarodnoj javnosti jasno pokazali kako izgleda njihovo shvatanje politike, demokratije, ljudskih prava.

MLADI DPS-a OPRAVDAVALI I PODSTICALI NASILJE U POLITIČKOJ BORBI

Podsjećamo, nakon fizičkog napada na kandidata Jakova Milatovića na Cetinju, uoči njegove predizborne konvencije, upravo su se mladi DPS-a utrkivali ko će više da opravda fizičko nasilje, gaženje osnovnih ljudskih i političkih prava, koje čak ni u crnogorskim okvirima nije viđeno godinama unazad. Poslije fizičkog napada na Milatovića, mladi portparol stranke Miloš Nikolić je ‘’razumio gnijev’’ građana Prijestonice, a predsjednik Savjeta mladih stranke na Cetinju Stefan Vuletić je otvoreno podržao fizički napad instruisane grupe na predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića. On je na na svom Instagram nalogu objavio poruku „Belveder nije pao, Jakov Milatović jeste“.

‘’MILATOVIĆ JE PARANOIK KOJI IMA MANIJU GONJENJA’’

Kako se sve više bliži konačan politički krah i slom njihovog velikog Vođe 2. aprila, tako se mladi DPS-a sve više utrkuju ko će primitivnije napasti kandidata Jakova Milatovića, pa su nakon njegovog gostovanja na TV Vijesti u četvrtak veče izdali saopštenje u kojem tvrde kako “kompleks niže vrijednosti, osjećaj duboke inferiornosti, manija gonjenja i paranoja Jakova Milatovića, a prije svega njegova opsesija Milom Đukanovićem, nešto je čime bi trebalo da se pozabave stručna lica”. Time su se mladi Đukanovićeve stranke direktno vratili na same početke dolaska na vlast njihovog Vođe, u početak mračnih 1990tih godina, kada se upravo Đukanović najviše isticao divljačkim i prostačkim ocjenama prema svojim tadašnjim političkim protivnicima.

‘’MILATOVIĆ IMA PROŠLOST OD KOJE BI SE SVAKO POSTIDIO’’

Sekretarijat mladih DPS-a je nastavio da se ostrvljuje na Jakova Milatovića tvrdeći da on ima “ružnu prošlost u Vladi Zdravka Krivokapića”, navodeći primjer nekog projekta. Zanimljivo je da se u zaključku kaže “ovo je samo još jedan leš iz ministarskog ormara Jakova Milatovića”, najavljujući javnosti kako ćeh ih ‘’biti još’’.

‘’Čuli smo da je Jakov bio na Oksfordu, da zna engleski, danas smo saznali i da je na kvizu „Zdravo Evropo?” pobijedio. Nebrojano puta se svim tim Jakov pohvalio, neki kažu i previše za ukus prosječnog građanina Crne Gore’’, saopšteno je iz Savjeta mladih DPS-a.

Kako ocjenjuju, “Krivokapićev apostol Jakov“ za godinu i po dana, napravio je štete koliko neko ne uradi za cio radni vijek.

“On koji se predstavlja čovjekom budućnosti, ima takvu prošlost da bi je se svako, sem Jakova, postidio”, zaključuju u saopštenju Savjeta mladih Đukanovićeve stranke.

KRAH ĐUKANOVIĆA JE I DEFINITIVAN POLITIČKI KRAJ DPS-a

Ponašanje mladih Mila Đukanovića, njihovi javno izneseni stavovi u predsjedničkoj kampanji, dokazali su i onim najnezavenijima da u toj lažnoj stranci više ne stanuje ni mladost, ni moral, ni napredak, te da će se konačnim uklanjanjem Đukanovića sa državnih funkcija i političke scene 2. aprila, najvjerovatnije ‘’ugasiti svijetlo’’ u toj para-političkoj organizaciji, koja je decenijama bila samo posluga i ispostava narko-kartela i organizovanog kriminala. Takav kraj biće opravdan i jedino logičan, a oni koji su godinama očekivali ili zamajavali demokratsku javnost nekakvim ‘’zdravim tkivom’’ i pričama o ‘’reformama u DPS-u’’ poseldnjih dana su dobili jasan i nedvosmislen odgovor upravo od mladih Mila Đukanovića da na takav scenario ne mogu računati, te da od tog posla neće biti ništa.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.