Deletić: Da je „eviva dijasporcima“ zaista stalo do otadžbine, ne bi godinama dolazili za šaku evra i plaćenu avionsku kartu

2

U negodovanju „eviva dijaspore“ zbog pomjeranja jednog avionskog leta leži svo licemjerstvo njihovog patriotizma, ljubavi i brige za Crnu Goru, saopštila je Aleksandra Deletić, generalna sekretarka Prave Crne Gore.

„Godinama unazad, predizborni letovi dijasporaca su spašavali i održavali režim Mila Đukanovića, njegove milione, njegov kapital, njegov kriminal i korupciju“, izjavila je Deletić, pa nastavila:

„Dok je Crna Gora pretvarana u privatnu državu Mila Đukanovića u kojoj su privilegije imali samo odabrani, politička elita, kumovi i rođaci, eviva dijasporci su ćutali, rekla je Deletić.

Prema njenim riječima, „dok je opljačkani narod Crne Gore proživljavao golgotu, borio se sa nepravdom, gutao suzavce i dobijao batine, ‘eviva dijasporci’ su ćutali“.

„Da je ‘eviva dijasporcima’ zaista stalo do otadžbine, ne bi godinama dolazili za šaku evra i plaćenu avionsku kartu, i po instrukcijama DPS-a zaokruživali razorenu privredu, uništen zdravstveni i obrazovni sistem, zarobljeno sudstvo i tužilaštvo, privatizovane i rasprodate resurse stežući tako obruč oko Crne Gore. Poslije svega, vrijeme je da shvate da patriotizam i ljubav prema državi nisu prodati glas i avionska karta“, zaključila je Deletić.

2 Comments
  1. qyu komentariše

    Zasto Bosnjacistalno navlaće sebi zlo na glavu ?

  2. POZDRAV IZ TREBINJA komentariše

    NIJE TO NIKAKVA DIJASPORA VEĆ BALISTI I ARNAUTI KOJIMA SMETA PRAVOSLAVNA SLOGA KAO I NIHOVOM AJATOLAHU MILU

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.