Ćorović: BS nema niti jedan argument da podrži Milatovića, donijeli smo ispravnu odluku kada smo podržali Đukanovića!

1

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Jasmin Ćorović je, reagujući na navode predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, izrečenih sinoć u emisiji „Načisto“, poručio da stav BS-a o Milatoviću i njegovoj politici je baziran na njegovom političkom djelovanju u 42. Vladi Crne Gore, koje im “ne daje niti jedan argument da mu kao nacionalna partija Bošnjaka damo bjanko podršku za poziciju predsjednika Crne Gore”.

On je kazao da je Pokret Evropa sad je iskazao želju da se sastane sa rukovodstvom BS-a, u vezi podrške za predsjedničke izbore.

– Mi smo razgovor prihvatili i vjerujem u jednoj prijatnoj atmosferi, razmijenili mišljenja u vezi sa političkom situacijom, položajem Bošnjaka, “etničkim čišćenjem” institucija nakon promjene vlasti 2020. godine, a od strane Vlade u kojoj je Milatović bio ministar, kao i mnogim drugim temama. Sastanku je prisustvovao potpredsjednik BS-a, zajedno sa dvojicom članova Predsjedništva, jer je politički korektno da se razgovori u tom trenutku vode na nivou potpredsjednika, imajući u vidu da je Jakov Milatović zamjenik predsjednika pokreta ES. Sva priča da se predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović nije pojavio na dogovorenom sastanku nije u skladu sa činjenicama jer sastanak sa njim nije ni dogovoren – istakao je on.

Kada je riječ o navodnim “procesima” koji se dešavaju unutar BS, Ćorović je poručio Milatoviću  da “on i cjelokupna javnost znaju da se odluke u BS donose na nivou organa partije i da je odluka Predsjedništva kojeg kandidata treba podržati rezultat mišljenja članova GO iznešenog na sjednici tog organa stranke”.

– Na kraju, da smo donijeli ispravnu odluku o tome kojeg kandidata treba podržati, potvrdio je i rezultat u Rožajama, Bijelom Polju, Plavu, Gusinju, Petnjici – kazao je on.

Ćorović je zaključio stav BS-a o Milatoviću i njegovoj politici baziran na njegovom političkom djelovanju u 42. Vladi Crne Gore.

1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    U prvom krugu Vodje Milovih Komita su napravili koridor svega 1 metar shirok, kroz koji je Jakov ulazio u Zgradu, gde je drzao izborni skup. Udarali su ga kishobranom, vukli su ka zemlji i njega i bodigard. Mislili su da ga ponize.

    I shta se desilo? Verovali ili ne Jakov je dobio na CT VISHE GLASOVA NEGO STO JE DOBILA KOMITSKA HEROINA DRAGINJA!

    Isto je sa Boshnjacima.

    Nije problem. Mozete da podrzite Mila Lopova i da zajedno sa njim idete i kroz ovaj ZADNJI PORAZ. Ubedjen sam da ce u drugom krugu Jakov dobiti respektabilan % Boshnjaka i Albanaca, narochito onih mladjeg uzrasta, koji ne vide srecu da sami zive u Sarajevu ili Bihacu, gradovima ochishcenim skoro 100% od Srba i Hrvata. Tu nema buducnosti. To je MIZERIJA OD ZIVOTA, gradjenom na krvavim podelama, gde je Milo Lopov bio jedan od kljuchnih aktera.
    .
    .
    .
    Ako pogledate globalnu scenu ovih dana, videcete SPEKTAKULARNI DOKAZ DA IMA BOGA, da neka nevidjena ruka mic po mic postavlja sve stvari na pravo mesto. Teshka svinjarija je bila proglasiti Srbe-Crnogorce (1 te isti narod) da su GENOCIDAN NAROD (Englezi su chak bili predali bash takvu rezoluciju u UN, na shta su Rusi stavili veto. Zamisli!), a da su Veliko Albanci, Boshnjaci i Croati zrtve Veliko Srba. Kako onda mozete da objasnite da milijarda Muslimana Sveta ne priznaje njima bratsku „Kosovu“? Oni lepo znaju da Srbi nisu nikakav genocidni narod (vec se radilo o 3-smernom gradjanskom ratu i da je „Kosova“ (Motropolitan Bondstel) isto toliko drzava, nezavisna t.j., koliko je i Okinawa drzava.
    .
    .
    Najveci moguci Muslimani-Islamisti Sadijski Arapi su upravo nama (US) okrenuli ledja i prikljuchili se malignim Rusima i BRIKSu. BRIKS je kao kishobran da bi bilo teze da napravimo zutu revoluciju u S. Arabiji. Tako su najveci Muslimani S Arabije upravo ovih dana pokrenuli NAJVECU LAVINU ZA UNISHTENJE DOLARA, kao petrovalute, sto moze da nam digne kamate na 50%, sto moze da vodi PROPASTI ZAPADA, preko noci. Isto su u svoje vreme pokusali da urade Sadam Husein i Gadafi. Morace opet da krenu mornarice, novi Hitleri, Musolini, Kasapini, da se iznenada stvore.
    .
    .
    .
    A sve to je pochelo BOMBARDOVANJEM SCG, koji se danas „slavi“, kad je unishteno M.P.
    .
    .

    Ipak uvek postoji resenje. Reshenje je ono shto mi u US kazemo: „Kad vidish da si u dubokoj rupi, PRESTANI DA KOPASH.“
    .
    .
    .

    Braco Boshnjaci, Braco Albanci – dosta bre sa podrshkom PROPALIH GLOBALNIH POLITIKA IZ 1990’h, PODRSHKOM MILU LOPOVU-DUSHKU MARKOVICU-BRANU GVOZDENOVICU-BRANU MICUNOVICU-ANI-ACU-BLAZU-VESNI MEDENICI-MILIVOJU KATNICU-CHADJENOVICU-IVANOVICU-LAZOVICU-VELJOVICU-SVETU MAROVICU… Oni svi pripadaju Spuzu a ne da ih neko opet bira! Hajde da pravimo makar MIR NA BALKANU, BAZIRAN, NA BOZJOJ/ALAHOVOJ PRAVDI, pa kom opanci, kom obojci. Ostavite se izglasavanja po 2 put ili 3 put iste Rezolucije o Srebrenici (shto je ogromna Bozja Nepravda) … Videli ste kakvu mizeriju je to svima donelo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.