Đukanović prebrojava sigurne glasove od dijaspore i manjina: Očekuje podršku od minimum 40.000 glasova, uvjeren sam u pobjedu!

1

Predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović uvjeren je pobjedu u drugom krugu predsjedničkih izbora i da za to ima jasnu strategiju.

Đukanović je izjavio da ima veliki rezervoar glasova od strane dijaspore i manjinskih naroda i koji iznosi najmanje 40.000.

– Sigurno ne ispod 40.000 glasova. Ne pričamo o dijaspori, domaćim građanima, već o ljudima koji su u biračkom spisku. Ne računamo na nepostojeće birače, nismo skloni obmanama. Apsolutno sam siguran da ćemo 2. aprila imati saldo koji će biti dovoljan za pobjedu – rekao je Đukanović novinarima nakon polaganja vijenca grčkom nacionalnom junaku Vasu Brajoviću i dodao:

– U prvom krugu smo ostvarili naš cilj. Imamo cilj i u drugom krugu, to je pobjeda i u nju apsolutno vjerujem – naveo je Đukanović.

On je ponovio da je Vlada Zdravka Krivokapića pokušala da izbaci dijasporu iz biračkog spiska i da im ukine biračko pravo, ali da je to spriječeno odlučnom reakcijom opozicije i otporom tih ljudi.

1 Comment
  1. Srdjan Lonchar komentariše

    Prvo pitanje u debati za Mila Lopova treba da bude: „KO SU TVOJI NAJBLIZI SARADNICI? Kazesh da hoces da uvedesh CG u EU. Kako praktichno planirash to da uradish? Ne mozesh valjda sam da uvedesh CG u EU? Ko su ti najblizi saradnici? Oni poslushni pachici … Ivan Vukovic, Zivkovic, Nikolic, Bogdanovic…? Ili su ti najblizi saradnici oni Boshnjachki na chiju pomoc najvishe rachunash? Ili su to oni u Spuzu ili na uslovnoj slobodi? Ili oni odbegli u BG i Luksemburg?
    .
    .
    Hvalish se kako si kao Ucenjen (Bombarder Dubrovnika, ICTY, Sud u Bariju) uveo (na silu i uz pomoc Laznog Drzavnog Udara) CG u NATO. Plus si sachuvao CG od bombardovanja. Nisi valjda sve to sam postigao? Pa valjda si imao saborce na tom putu. Zasto ih ovih dana ne dovedesh na svoje javne nastupe da te podrze zajedno sa onim PACHICIMA?
    .
    .
    Zar ne bi bilo lepo da sa tobom na podijum izadju mnogi tvoji NAJBLIZI PRIJATELJI-SABORCI SVIH TIH GODINA: Dushko Markovic! Zamisli kakav vatren govor podrshke on moze da ti priredi u ovoj zavrshnici. Ko bi bio po rangu tvoj drugi saborac? Brano Gvozdenovic? Je li josh ziv? Sveto Marovic je opravdano odsutan. Ko josh? Brano Micunovic „kontraverzni buznismen“ tvoj Capo di tutti Capi? Vesna Medenica, tvoja ugledna visegodishnja Predsednica tvog Vrhovnog Suda. Mislim da nosi GPS nanogicu oko chlanka, ali i pored svega bi mogla da odrzi makar 1 dobar govor o tvom CHUVENOM SISTEMU EU VREDNOSTI!!
    .
    .
    .
    Hoce li ti pachici da drze govore na tvojim skupovima, kao PACHICI-NAJBLIZI SABORCI MILA LOPOVA? Sta bi oni mogli da kazu u podrshci tebi? Kako si im bio INSPIRACIJA KAO NAJGORI STUDENT GENERACIJE sa prosekom blizu 6! Zamisli!! Kako neko moze da ima prosek blizu 6? Mora da ti se omakne, da ti lupe neku 7 ili 8!! Vidim da sad dok drzis govor, postavish pored sebe na podijumu 3, 4 dece starih oko 10ak godiona da SVO VREME DRZE RASHIRENU CG ZASTAVU!!! To je inache javno zlostavljanje maloletnih. Ti si im primer da je OK da ne rade domace zadatke i da beze sa chasova!!
    .
    .
    .
    Za kakav EU Sistem Vrednosti moze CG da se zalaze, kad je 30 + godina birala za svog Maximus Lidera nekoga, ko je je bio NAJGORI STUDENT NA FAXU? I ne samo to – evo ga isti taj nesrecnik se opet kandidovao da josh 5 godina jashe CG.
    .
    .
    Video si Jakova kako istupa sa svojom zenom. Skladan par. On joj daje mali poljubac u chelo. Imaju 3 male dece. Divota videti. Porodica je smisao zivota. A ti? Gde ti je ona udovica Jeknicka, sa kojom si razmenjivao djilkoshka pisma? Koliko se da videti, ona je i dalje u centru onih 50 offsore trustova i kompanija. Ona bi mogla da bude dobar „Zashticeni Svedok“ SDT. Ne verujem da ce se ona pojavljivati sa tobom ni u ovom 2-om krugu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.