Bečić: Pobijedićemo za nas, naše pretke i potomke, a ne za crnogorsku mafiju

1

Aleksa Bečić, kandidat za predsjednika Crne Gore, u kampanji “Put časti” posjetio je Plužine.

„Politika me nije promijenila, ali mi je pokazala da je put kojim sam još kao dijete krenuo, put istine i časti, jedini put koji ću za života slijediti“, rekao je Bečić, pa nastavio:

„Nalazio se na čelu najvišeg zakonodavnog doma ili u opozicionim klupama, vođen sam idejom pobjeda. I taj me je put doveo ovdje, ispred vas. Da vam se svima zahvalim na tome što ste ostali ujedinjeni i snažni uprkos svim nepravdama i pokazali kako se voli svoja zemlja. Crnogorski narod je uvijek baštinio slobodarske i tradicionalne vrijednosti, a vi ste nam pokazali kako se te vrijednosti čuvaju i kako se za njih bori“, kazao je Bečić.

Govoreći o budućnosti, Bečić je rekao da u borbi treba istrajati i okončati blokadu koja nas je zadesila.

„Blokadu institucija, blokadu ujedinjenja, blokadu napretka i boljitka. Ja u vama vidim snagu i energiju koja je potrebna svima nama da dovedemo posao do kraja i riješimo probleme koje imamo“, kazao je lider Demokrata.

Kako je dodao, „mi 19. marta pišemo istoriju i potvrđujemo glas naroda od 30. avgusta 2020. godine“.

„Mi 19. marta ulazimo u eru u kojoj će crnogorska priča časti, poštenja i tradicije dobiti epilog kakav odavno zaslužuje“, rekao je Bečić.

Istakao je da želi da „svi zajedno obezbijedimo bolje uslove za život i rad u Plužinama“.

„Oživjećemo pivski kraj, a negativan prirodni priraštaj će postati prošlost. Mladi ljudi neće odlaziti sa svojih vjekovnih ognjišta“, uvjeren je Bečić.

Poručio je da vjeruje u navedene vrijednosti.

„Ja vjerujem u Crnu Goru i u naš narod. Ja vjerujem u naše principe. I kada me izaberete, ugradiću ih u sve svoje odluke“, rekao je predsjednik Demokrata.

Mi ovakvi, kako je kazao, „ovječani istinom i čašću, nismo po mjeri onih od kojih se Crna Gora 34 godina branila“.

„Samo je jedan čovjek odjednom postao ‘patriota’, i to nakon što je za 34 godine vladavine uništio privredu, rasprodao imovinu, zadužio zemlju, a narod ostavio bez dostojanstva i pristojnog života. Njegovi kadrovi su se našli na optuženičkoj klupi kao šefovi organizovanih kriminalnih grupa, njegovi kadrovi su trenutno na čelu šumarske, putarske, hidro, kockarske, švercerske mafije, i on takav traži dodatnih pet godina ne za sebe, poštovani građani, ne za vas, ne za vašu djecu, ne za našu Crnu Goru, nego za svoju mafiju“, naglasio je Bečić, pa za kraj dodao:

„I zato ćemo pobijediti. Za nas, naše pretke i potomke, a ne za crnogorsku mafiju, nego za našu Crnu Goru!, zaključio je Bečić.

1 Comment
  1. qyu komentariše

    Ti radis za SAD i kad govoriš misliš na SAD a ne na Crnu goru!Dokaži Bečiću da nisam u pravu !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.