Savez komunista Crne Gore podržao Bečića na predsjedničkim izborima

3

Savez komunista Crne Gore dao je podršku predsjedničkom kandidatu ispred Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću na predstojećim izborima.

U saopštenju koje potpisuje Ratko Đukić navodi se da će mu komunisti „koji znaju da cijene ljudske osobine i vrline nesebično biti uvijek prava i bezinteresna podrška sve dok bude na pravom putu“.

„Oni ne kalkulišu, ne manipulišu, oni istinu govore a istina je najbolji lijek za sve nedaće, nesporazume, nezakonitosti i probleme ovog našeg pa i svakog društva“, kazao je Đukić.

Predsjednički izbori se u Crnoj Gori održavaju 19. marta.

3 Comments
  1. qyu komentariše

    Taman mjera za „ja,ja,ja pa ja“.

  2. Roro komentariše

    Eee to je to. Komunjara.

  3. Sparta komentariše

    Aleksa…ovo je prejadno…SK…pa koliko ih to ima ?Zar si spao na tako sitno….a možda i jesi…jer si uvijek čekao da se sve završi pa ti onda pametnovo…Demokrate su u velikom padu…i nemaju dovoljno sposobnog kadra…A moj Aleksa ako ti u predsjedničku trku ideš sa savezom komunista kojih ima još u tragovima , spao si na malo vode…Tebi za uspjeh za ulazak u drugi krug treba minimum 30% glasača…A ti nemaš ni 10%…realno je da se povuceš i sugerišeš tvojim simpatizerima da glas daju nekome drugom po svom nahodjenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.