Medojević: Narko i duvanska mafija direktno utiču na sprečavanje formiranja vlade sa DF-om!

9

Predsjednik PZP-a i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević tvrdi da narko i duvanska mafija direktno utiču na sprečavanje formiranja vlade sa DF-om.

Kako ističe, mafija je onemogućila njegovo preuzimanje koordinacionog tijela koje bi se bavilo reformama u bezbjednosnom sektoru.

– Bezbjednosne službe u Crnoj Gori bi morale da znaju ko je spakovao 500 kg kokaina u Bandićima, ako nijesu oni! Narko i duvanska mafija je bila aktivno uključena u sprečavanje ulaska DF-a u Vladu i onemogućavanja da ja preuzmem koordinaciju neophodnih reformi u ovom sektoru. Mafija je, do sada, pronalazila načine da dopre do određenih političkih krugova i spriječi neophodne reforme – naveo je Medojević.

Zbog toga je poručio građanima da ukažu povjerenje Andriji Mandiću na predsjedničkim izborima 19. marta.

– Zato građani Crne Gore imaju veliku odgovornost da 19.03. glasaju za Andriju Mandića, jer samo Front oslobađa. Na prvim parlamentarnim izborima očekujemo masovnu podršku građana jer samo DF ima dovoljno hrabre i odlučne patriote da očiste bezbjednosne službe i pravosuđe od plaćenika i vojnika mafije i povedu sveopštu borbu protiv korupcije, šverca i kriminala. Samo složno! Samo jako! – poručio je Medojević

9 Comments
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Ti si davno odordio odprdio,O od bića.

    1. Vuksan Lekić komentariše

      Zdravko, još nijesi promijenio ime.
      Tako se samo Tranja zove.

  2. Zdravko Stanišić komentariše

    Ti si davno odprdio,O od bića.

  3. crni komentariše

    Hahahahaha znaci Dritan? Pa ti rece da je Dritan i njegovi sverceri droge i duvana i to ponavljas danima. Sta bi da udjes u vladu sa kriminalcima? I kako to Dritan sam sebe sabotira odnosno vas? Konje lud ovdje svega ti, Dritan sto kao svercer sabotira svoju vladu ili vi sto ga nazivate svercerom a opet hocete sa njim?? Sad ce bit da je Danilovic glavni svercer…Evo ne znam…

  4. Vlado komentariše

    E čuš Meda Zemunica šta laprda? Pa neće niko sa vama takvima, koji evo 30 godina saradjujete sa DPSom i održavate ga na vlasti. I sad to radite skoro javno i otvoreno. Eleminisali ste sa DPSom Spajića koji bi sigurno počistio Mila. Nevidjenom hajkom i lažima pokušali ste srušiti ES i Spajića (prije toga ste srušili Krivokapića), sve saradjujući sa DPSom. Ničega se niti libite niti stidite? Iz vas izbija neutoljena želja za vlašću bez obzira što bukvalno nemate ni kadra ni znanja za to. Oličenje DFa je Medo Tranja, obična ljudska Fukara, Lažov i Udbaš!
    Vaša Vlast bila bi Gora od DPSove. Zato neće niko sa vama. Zamislite samo da Medo Splačina i Udbaš dobije vlast? Medo Šarlatan koji nikad ništa u životu nije radio, sem što je pisao članke za zemunski klan u Bg.
    Sve će vi se kazati na izborima. Vidjećete.
    ES pobijedjuje!
    SAMO JAKOv!

  5. Miluša komentariše

    Marina kad ga istjera iz onog stana od milion eura u zgradi Maksim, koji je kupio od kolumni u listu Zemunskog klana, optužiće i nju da je šef duvanske mafije. Tranja jedna debela bezmuda. Pi.

  6. Sparta komentariše

    Uh kako se ne umori ovaj čovjek…pljuvao je pola godine na Abazovića a sad sa njim bi rekonstruisao vladu…nista bolje se ne ponaša nego i ostali akteri u parlamentu…Ponedeljkom i srijedom te pljujem a utorkom i četvrtkom zajedno tikve sadimo….Medo,nećeš dobiti moj glas…već Jakov Milatović…izvini , nemoj se ljutiti ali čak i ti znaš da slažeš veoma masno…

  7. neko komentariše

    Odavno u CG u nismo imali ovakav komad budale. Optužuje Dritana svaki dan, što Twiter što TV što novine što portali. Svaki dan laprda. Pojavi se mogućnost da uđe u Vladu sa istim tim za koga je tvrdio da je preuzeo poslove od Mila i čovjek pristade, i ućuta se, bubica. Kakav je to isprdak od čovjeka. Takav je čitav DF.

  8. Ozad Furundžić komentariše

    E kako vam Medo j.ba majku, kopiladi udbaška i botovi DPSa. Svaki put se ista grupica uzmuva,pa laje i bleji, a Medo sve u pravu , pa mokri li mokri po vama. Ha,ha,ha!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.