Rišarlison prozvao trenera: Sezona je s****; Konte: Nije u redu što me to pitate

0

Brazilski napadač Rišarlison javno je kritikovao trenera Totenhema Antonija Kontea, poslije ispadanja od Milana u Ligi šampiona.

Spursi su odigrali dvomeč bez postignutog gola protiv italijanskog velikana. U prvoj utakmici „rosoneri“ su trijumfovali sa 1:0, dok je drugi završen bez golova.

Rišarlison, ljetošnje pojačanje „pijevaca“, dobio je u revanšu šansu u poslednjih 20 minuta.

Ova sezona je, izvinite na izrazu, s****. Želim da igram više, ne razumijem (Konteove odluke). Ne razumijem, igrao sam dobro i bio u dobroj formi. Kada sam bio starter, pobijedili smo Aston Vilu i Čelsi, a onda me je Konte iznenada stavio na klupu. Protiv Vulvsa mi je dao pet minuta. Pitao sam ga zašto i ništa mi nije odgovorio“, rekao je Rišarlison za „TNT Sports“ poslije utakmice.

Pitam se šta će reći sjutra. Nisam idiot, profesionalac sam, radim svaki dan i želim da igram. Imao sam blagu povredu, ali kada sam na terenu, dajem sve od sebe. Nema tu mnogo diskusije. Trebalo je da igram, a sada mogu da sjednem i plačem“.

Poslednji gol u dresu Spursa, Rišarlison je postigao 7. septembra prošle godine, postigavši ukupno dva gola na 25 utakmica.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 12: Antonio Conte celebrates after Son Heung-Min of Tottenham Hotspur scored their sides third goal during the UEFA Champions League group D match between Tottenham Hotspur and Eintracht Frankfurt at Tottenham Hotspur Stadium on October 12, 2022 in London, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Inače, novinari su nakon meča pitali Antonija Kontea da li će preuzeti odgovornost za loše rezultate i podnijeti ostavku.

Nije u redu što me to pitate večeras! Iscrpljen sam, još se mučim poslije operacije… Nastavljam da radim, poštujem ugovor koji traje do 30. juna. Na kraju sezone ćemo sjesti i procijeniti situaciju, reći ću šta imam. Sačekajte da vidimo kako će se sezona završiti, ovo nije kraj. Ali nikad se ne zna, možda će klub željeti da me se otarasi ranije. Možda su imali veća očekivanja, možda su razočarani”, kazao je Konte.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.