Jodžir: Hajka protiv mene je proizvod retrogradnih politika prošlosti, ne mogu da se pomire što je autsajder mnogima pomrsio konce

4

Predsjednički kandidat Jovan Jodžir Radulović reagovao je nakon jučerašnjih prijava građana koji su putem aplikacije za provjeru potpisa podrške birača kandidatima na predstojećim predsjedničkim izborima ustanovili da su im zloupotrebljeni podaci – odnosno da su, ne svojom voljom, dali podršku.

„Poštovani građani koristim priliku da vas izvijestim da sva hajka koja se digla protiv mene samo je proizvod svih onih retrogradnih politika prošlosti koji nikako ne mogu da se pomire da je jedan autsajder pomrsio konce mnogima. Svi oni koji su najavili tužbe, a nalaze se na listama Jakova i mene i drugih kandidata su samo osvjedočeni ljudi koji su u prošlosti 2018. godine isto ovo radili zarad interesa nekih drugih partija“, naveo je Radulović.

Jodžir se pita je li moguće da su se njegovi protivkandidati toliko prepali „jednog Jodžira“. Mišljenja je da sve što radi, transparentno radi sa sobom, sa svojim reklamama, smijehom, humorom i svojom porodicom.

„Tako sam i skupljao potpise. Svima vama još jedna velika zahvalnost koji ste mi dali potpise i putem društvenih mreža slali podatke. Da li ima zloupotreba ja to ne znam,nisam neko ko se može baviti time. Papiri potpisa podrške su se takođe nalazili u svakom gradu, kasnije su mi se dostavljali ti papiri, tako da ne znam ko se potpisivao, ili da li je mogu i da sumnjam neko isti od političkih partija to uradio, ako bi me eliminisao. Ja sigurno nisam išao po kuca i krao lične karte. Kako nije isplivao ni jedan potpis gospodina Danilovića a znamo iz kakvih baza je prikupljao potpise, nego eto zaboga jedan Jodžir smeta na 10-tak izolovanih slučajeva“, navodi on.

Dodaje da je prilikom sakupljanja potpisa hajka bila o načinu prikupljanja i pozivanja piutem društvenih mreza.

„Pa su se iz Agencije za zaštitu ličnih podataka oglasili i kazali da ukoliko neko šalje samovoljno podatke nije zloupotreba. Sad kad sam se kandidovao sam falsifikator potpisa podrške. Očigleno je da je Jodži pomrsio konce mnogima, i onima koji ne vole svoji zemlju i državu. Ovaj mali je voli i ići ce do pobjede“, poručuje on.

4 Comments
  1. Plotari komentariše

    Uzeo si ti pare,bas te briga nije ni predhodni predsjednik odgovara za veca krivicna djela ,a ne ti za fals potpise.zahvaljujuci tuziocima ,mozes kupit stan i auto po povoljnim uslovima.

  2. Blazo Danilovic komentariše

    Ovaj je Milov klovn po istom receptu kao sto je Vucic imao Belog Preletacevica pre neku godinu. Cilj je samo da se Srbima otme sto vise glasova. Ovaj mali je milogorac

  3. DPS komentariše

    Ti stvarno misliš da je ovaj narod lud. Uzeo pare, Milov igrač i još se ljutiš. Baš nas zanima koga ćeš podržati u drugi krug

  4. Vuksan Lekić komentariše

    Dvorska luda.
    Evo do čega je vladavina DPS dovela.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.