Popović: Bečić nije otišao iz zemlje kada joj je bilo najteže, već je sa svojim narodom dijelio sudbinu Crne Gore

5

Crna Gora je pred istorijskom šansom da konačno uđe u period stabilizacije prilika i snažniju demokratizaciju našeg društva“, saopštila je Zdenka Popović, potpredsjednica Demokratske Crne Gore.

„Ovih dana nema dileme oko toga da je kandidat koji je spreman da objedini građansku Crnu Goru, Aleksa Bečić, jedini koji u drugom krugu sigurno pobjeđuje personifikaciju tridesetogodišnje autokratije – gospodina Đukanovića. Bezbroj puta smo ukazivali da Crnoj Gori, iznad svega, treba predsjednik sa političkim iskustvom i čovjek koji se dokazao kao političar koji svoje uspjehe nije gradio na neistinama i podjelama i istinski je kandidat koji može biti predsjednik svih građana“, navela je Popović.

Svoju nepristrasnost, kako je dodala, pokazao je kao predsjednik Skupštine.

„Gdje je svojim državničkim odnosom pokazao kako se upravlja najvišim zakonodavnim domom kada su prvi put u istoriji parlamentarizma opoziciji Poslovnikom omogućena veća prava u kontroli izvršne vlasti u odnosu na parlamentarnu većinu. Upravo su zbog toga čast i poštenje, integritet i dostojanstvo najbolja predsjednička kampanja našeg kandidata Bečića, a to ovih dana mnogima smeta jer, očigledno, ‘čast’ je riječ koju rijetki na crnogorskoj političkoj sceni mogu izgovoriti, a da to, već u trenutku izgovaranja, ne dobije ironijski prizvuk“, rekla je poslanica Demokrata.

Bečić je čovjek, kako je kazala Popović, koji se iz Crne Gore i u Crnoj Gori decenijama borio protiv prethodnog režima.

„Aleksa Bečić nije otišao iz zemlje kada je ovoj zemlji bilo najteže, već je zajedno sa svojim narodom dijelio sudbinu Crne Gore“, poručila je Popović.

Analize javnog mnjenja su jasne, kaže potpredsjednica Demokrata.

„Svaki crnogorski građanin zna: Bečić je jedini koji može obezbijediti objedinjavanje građanskih i progresivnih snaga radi snažnijeg koračanja ka porodici evropskih zemalja, uz uvažavanje svih kolega. Zato je jasno da će dokazani državnik i čovjek kojeg tokom političke karijere nije bilo moguće ukaljati, kao predsjednik biti dostojan predstavnik svih građana Crne Gore“, zaključila je Zdenka Popović.

5 Comments
  1. qyu komentariše

    Bečić je strani plačenik i čovjek koji je pod direktnom komandom američke ambasade,nisam ja nego je on bio na obuci u sjedištu CIA mjesec dana sa ostalim iz vrha Demokrata ili bolje reči njih petorica.

  2. milanko komentariše

    Becic je zaista bio odlican, sve dok nije osjetio vlast.
    Njegov sadasnji pad rezultat je njegove odnarodjenosti, sujete, gordosti i stravicnog nepotizma koji je pokazao..
    tako da, imali smo prilike da ga vidimo u dobru.
    moze se cak reci da je nanio ozbiljnu stetu svojoj partiji i dobrim ljudima i idejama kojih tamo nesporno ima

  3. Komita komentariše

    Ajde prismrdi, kozo jedna. Spuž te željno očekuje, brzo ćeš tamo akobogda…

  4. Boban komentariše

    Neka Zdenka, sto ne prijavis grdnu imovinu. A etno selo, a svu familiju te si zaposlila, a Zdenjo, fino ti onaj mali od brata se pomamio od para. Stanovi kod kodre, pola ulaza dje ti majka zivi si zaposlila, ti si agencija za posao..

  5. Vuksan Lekić komentariše

    Bečić se krio u mišijoj rupi kada se DF sukobio sa privatnom milicijom DPSa i s privatnim kriminalcima DPSa.
    Da ga nije ko vidio na protestima?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.