Jurić izveo Radonjića iz igre poslije 14 minuta: Nema poštovalja, nisam uspio da napravim igrača od njega

0

Fudbaleri Torina su izgubili u gradskom derbiju od Juventusa, ali detalj koji je privukao pažnju na poslednjem meču 24. kola Serije A bio je izvođenje Nemanje Radonjića iz igre od strane Ivana Jurića poslije svega 15 minuta.

Hrvatski trener uveo je reprezentativca Srbije u igru u 60. minutu. Ali ga je izveo poslije samo 14 minuta, što je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde teško primio i žustro odreagovao.

Neke stvari ne shvatam. On nema poštovanja prema ovom sportu. Tražim od njega neke stvari, a on radi potpuno suprotno. Poslije šest mjeseci moram da priznam da nisam uspio od njega da napravim fudbalera”, rekao je Jurić po završetku utakmice.

Već neko vrijeme govori se o sukobu Ivana Jurića i Nemanje Radonjića. A sve je dobro krenulo, Radonjić je do pauze za Svjetsko prvenstvo imao solidnu minutažu, postigao je četiri gola i imao dvije asistencije u svim takmičenjima. Međutim, po povratku iz Katara minutaža se smanjila, a ni njegove partije nisu bile na tom nivou.

Vjerujte u sebe, čak i kada niko drugi ne vjeruje. Bog sve vidi!“, napisao je na Instagramu na italijanskom jeziku Radonjić poslije neslavnog nastupa u gradskom derbiju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.