Knežević: Pozivamo Milatovića i Bečića na dogovor u drugom krugu predsjedničkih izbora!

23

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je, da očekuje od Jakova Milatovića i Alekse Bečića da u drugom krugu predsjedničkih izbora podrže predsjedničkog kandidata Demokratskog fronta Andriju Mandića.

– Ja sam saopštio da ćemo mi kao Demokratski front i kao koalicija Za budućnost Crne Gore u kampanji pozvati sve kandidate koji su protiv Mila Đukanovića, liše Draginje Vuksanović Stanković, da sjednemo za sto i da potpišemo sporazum i da ćemo mi, ukoliko u drugi krug uđe Aleksa Bečić, podržati Aleksu Bečića, ukoliko uđe Milatović, podržati Milatovića, ali da tražimo i od Milatovića i od Bečića da podrže Andriju Mandića – kazao je on.

Knežević poziva lidera Demokrata Aleksu Bečića i zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, da sjednu sa Andrijom Mandićem i potpišu sporazum u kojem će podržati  anti-DPS kandidata koji se nađe u drugom krugu predsjedničkih izbora.

– Mi se nećemo svađati ni sa kim. Da sjedne Andrija sa Milatovićem i Bečićem, potpišemo sporazum, ovdje u Crnoj Gori, u bilo kom gradu, i obavežemo se. Mi ne želimo ni sa kim da se svađamo, ali neko mora da zna, da politika podrazumijeva i odgovornost. Odgovornost je ovo što mi radimo i nemamo dilemu na ta pitanja i sada da me neko pita, u drugom krugu, a ja sam uvjeren da u drugi krug ne može niko ući bez Andrija Mandić, i sad da mi neko naže „hoćeš li u drugom krugu da glasaš Milatovića ili Đukanovića?“, ja nemam dilemu da bih glasao Milatovića, iako se ne slažem sa možda osamdeset posto njegove politke, ali očekujem da to i Milatović kaže za Andriju Mandića i prozivaćemo ih svuda po Crnoj Gori da to potpišu, ne da se svađamo, nego da vidi Crna Gora ko je iskren u tome da treba da se pobijedi Milo Đukanović – jasan je Knežević.

Podsjetimo, prvi krug predsjedničkih izbora zakazan je za 19. mart.

Do sada su potvrđene kandidature lideru DF-a Andriji Mandiću, predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću, lidru Ujedinjene Goranu Daniloviću i poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković.

Državna izborna komisija danas će raspravljati o preostale tri kandidature, predsjednika Demokrata Alekse Bečića, zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, kao i influensera Jovana Radulovića.

23 Comments
  1. Lazo komentariše

    Bravo za DF! Vidi se kome je glavni cilj pad rezima DPS-a. Sad da vidimo kakav ce biti odgovor kolega.

    1. Ksilofon komentariše

      Znači li ovo da DF raskida savez sa DPS sad kad su zajedno odbili Spajićevu kandidaturu?

      To su odlične vijesti!

      1. Sočinitelj komentariše

        Ovo znači nešto sasvim drugo, a to je
        Sa Lovćena zvona zvone Popushi ga Ksilofone.

    2. Borac za slobodu komentariše

      Moze li nize od ovoga?

  2. Lemi komentariše

    Sa DFDPSom ne smije biti nikakvog dogovora.

    1. qyu komentariše

      Miran,sad će gazdarica donesti kostiju!

  3. qyu komentariše

    Nema šanse,treba pozvat ambasadorke SAD i VB one odlučuju a ne ove dvije pudlice,volio bi da nisam u pravu.

  4. Iskra komentariše

    Ako Andrija i Lopov udju u drugi krug, Crna Gora mora da bira izmedju dva DPS kandidata. A onda ce vecina bojkotovati drugi krug…
    Zato je DF jos uvijek na vrijeme da povuce kandidaturu kuma i omiljenog „opozicionara“ Mila Djukaja!

  5. helga komentariše

    Bravo za DF, ali ja Becicu nista ne vjerujem

  6. Milorad komentariše

    Tacno tako Knezevicu. Treba na tome insistirati prije prvog kruga a ne da se podesavaju zavisno od situacije kako im je isplativije. Ja 30 god. glasam protiv DPS-a,cak sam kao Srbin glasao Miodraga Zivkovica na predsjednickim izborima. Sada se kajem ali kasno. Ko za nas kaze da smo isto kao DPS? Oni koji su i na zadnjim izborima glasali DPS,pa preleceli, i koji ce ako u drugom krugu bude Andrija glasati Mila. Ako smo Becicu koji se izlegao iz SNP-a isti kao DPS onda je to njegov problem. Za Milatovica se ne bih zakleo ali za Spajica bih da je kao Zdravkisa bio sigurni glasac DPS -a. Volio bih da znam ko je prvi predlozio Zdravka i da li je znao da je Zdravko glasac DPS -a. Taj bi ,ako je ziv, trebao da se javno izvini glasacima ZBCG. Jer nam je uvalio mucak. Dakle, u slucaju da se Milatovic i Becic ne izjasne na vrijeme, glasaci DF treba da ih puste da medjusobno oci povade.
    Mi im ne valjamo a nasi glasovi valjaju.

    1. Novak komentariše

      Vazda vama nesto „uvale“. Evo sad ste sa Koljenicom otisli, vidjecemo kako cete proci.

  7. qyu komentariše

    Važno da se Crna gora na vrijeme rijesila trećeg lopova Lažojka, tako da je manja šteta.

  8. Sta. komentariše

    Super, nismo vidjeli tu dosljednost kad ste zajedno sa DPS om izbacili iz igre najjaceg kandidata ES i apsolutnog favorita za pobjedu

    1. qyu komentariše

      Sta će nam novi Milo kad već jednog imamo trebalo ga je izbacit.

  9. Cospas komentariše

    Za ovoga sto kaze da je Mandic kum Milu.
    Ili ne zna pravu istinu ili namjerno podmece a to nije posteno.
    Istina je sledeca: Snaha(od brata) Andrije Mandica je kuma sa Lidijom Djukanovic i to prije nego se i znalo da Mandic postoji.
    To je istina a ako ovaj zna nesto drugo neka saopsti.
    Mozda nesto kriju.Ja znam ovo jer sam komsija sa Mandicima.

    1. Boro komentariše

      Nije govno nego se pas po…

  10. Politika komentariše

    Sad pozivate PES nakon ovoliko pljuvanja da zaključe sporazum sa vama, perete se da dokažete kako nijeste sa DPS-om. Kad ste ih toliko pljuvali kako im nudite sporazum? Koja je to upala mozga?

    1. qyu komentariše

      Na žalos kod PES se ne može upaliti ono čega nemaju,no vi imate gazdaricu koja vam baca koske pa se puno ni ne brinete jer ona misli za vas.

  11. Miki O. komentariše

    Sada je i vise nego ocigledno da se u Crnoj Gori ne postuje proslost i minuli rad, a narod koji ne postije svoju proslost tesko moze ocekivati bolju buducnost! To najbolje dokazuje primjer predsjednickog kandidata DF i Evropa Sad. DF se sve ove godine borio prorotiv pogubne valadavine Djukanovica, a onda su prevarom volje glasaca na izborima 2020 na vlast dosli ovi iz Evropa Sad. Usprkos njihovom neuspjesnom sudjelovanju u Krivokapicevoj vladi i ociglednim lazima i prevarama, oni i dalje imaju podrsku odredjene grupe gradjana. Na taj nacin se pljuje na neciju dugogodisnju borbu protiv jedne pogubne vladavine Djukanovica i vlast se gura u ruke onih koji to ama bas nicim nisu zasluzili. Svi mi koji bar malo dzimo do svoje proslosti se osjecamo izdano ne samo od Djukanovica, nego i od onih koji podrzavaju ove novokomponovane politicare koji bez ikakvog minulog rada zele prigrabiti vlast!

    1. Borac za slobodu komentariše

      Za ove koji se pozivaju na proslost i minuli rad vrha DF, tacnije Andrije Mandica i Milana K. i Meda, kojim su na Vucicevom kanabetu dobijali instrukcije direktno od Mila Dj. kako da na Zapadu ne ugroze polozaj ucijenjenih Bg i Pg rezima istovremeno uzaludno vodajuci narod pod pendreke i suzavac – poseremo se na takav minuli rad i borbu za slobodu.

      Takodje, sto se tice Andrijinog pomirenja o kojem bulazni od kad je vidio da je zavrsio politicku karijeru – pa zar to pomirenje nije donio Zdravko Krivokapic i ovi njegovi momci koje pljujete na sva usta dzukele jedne otac vas jebo..

      1. Iskra komentariše

        Bravo Borac!

  12. Cospas komentariše

    Ovaj sto kaze da mi pozivamo PES a svasta pricali protiv njih.Brkas loncice.
    Ne pozivamo mi njih nego oni nas jer racunaju na nase glasove ako eventualno udju u drugi krug.Mi samo hocemo cist racun.Ako noce da mi podrzimo njih morace da se izjasne da ce i oni nas.
    I sto se ljutite za Spajica,bolje za vas sto je Milatovic.
    Ja licno cu bih gladao Milatovica ako potpise sporazum a Spajica ne bih koliko i Mila.

  13. Sasa komentariše

    Svaka cast gospodine Knezevicu zivot sam bio spreman da dam za front ali me Medojevic sa ovim njegovim izjavama odaljio iz fronta

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.