Dajković o Mandiću: Poštujem to što je na sceni godinama unazad, nije kao pojedini s padobranom pao u fotelju, gdje su oni bili svih ovih godina?

1

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković kazao je gostujući u emisiji Jutro na TV Prva da će predsjednički izbori biti bitka između stranih centara moći i narodnog kandidata.

„Siguran sam da je Andrija Mandić neko ko zaista dolazi iz naroda i koji je na svojoj koži osjetio sav terori i represiju Mila Đukanovića. Neko će reći – pa on je predugo tu. Meni je to za poštovanje. Ja poštujem one koji su tu godinama unazad, koji nisu kao pojedini s padobranom pali u fotelju i hoće da pokažu kako treba. Gdje ste bili sve ove godine? Gdje ste bili za vrijeme protesta, suzavaca, progona, objava na društvenim mrežama…“, kazao je Dajković.

To što neko ima duži staž u opozicionoj borbi je tvrdi Dajković za poštovanje.

„Ja sam u politički život ušao na protestima DF-a. Prvi dan sam uhapšen. Andrija Mandić je sa druge strane lider DF-a. Najsrećniji bih bio kada bi svi konstituenti ZBCG podržali Andriju Mandića jer je to čovjek koji ima najveće šanse da pobijedi. Svi treba da se okupimo oko njega“, podvukao je Dajković.

1 Comment
  1. Sasa komentariše

    A dje si ti bio kad su nam davali plate 220e pod ruku sa Djukanovicem pa se sprdajte sa nikim vama bliskim,mi 22oe ,a Andrija Mandic iz opozicije 30 godina ljulja preko 2000e e sram vas bilo sta vise da pricamo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.