Koprivica: Bečić ima najveće šanse da bude podržan od najširih struktura

5

Funkcioner Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kazao je da je lider te partije Aleksa Bečić kompatibilan za funkciju predsjednika Crne Gore, dodajući da ima najveće šanse da bude podržan od najširih struktura.

– Smatram da je naša inicijativa za objedinjavanje progresivnih, građanskih, evropskih snaga, bila veliki korak i šansa i onaj ko se nije obzirno ponio prema njoj snosi odgovornost. Građani će da sude – rekao je Koprivica.

Podnijeli krivičnu prijavu protiv Pomorskog saobraćaja

On je saopštio da je Demokratska podnijela krivičnu prijavu protiv Pomorskog saobraćaja i pozvali su Više državno tužilaštvo da preduzme sve mjere i radnje iz svoje nadležnsoti i utvrde da li je postupanje tog preduzeća bilo nezakonito u prethodnom periodu

Koprivica je, na konferenciji za medije, kazao da je Pomorski saobraćaj pribavio protivpravnu imovinsku koristi u iznosu od 50.700 eura.

– Podnio sam krivičnu protiv direktora Pomorskog saobraćaja Dejana Bana jer je samoinicijativno i bez valjanog pravnog osnova umanjio fakture na račun naknade Morskog dobra i oštetio državni budžet – rekao je Koprivica.

On tvrdi da su Ban i Pomorski saobraćaj sami sebi umanjili iznos koncesione naknade mimo utvrđene procedure.

5 Comments
  1. Milodarka komentariše

    Ja bih voljela da vas podrzi Evropa SAD!, pa da posle zutih tastera i lazi Spajica, zajedno krenete stopama URE i SNP-a, a to je da budete politicka proslost!!! Otvaraju se sve karte, vec se i prica da ucjenjujete Spajica za podrsku Becicu, jer vas je prvo lagano otpisao iz koalicije sa Evropom SAD!…. Sta reci, a ne zaplakati, ko se sve zove politicarem danas!!!

  2. Miki O. komentariše

    Vidim da i Momo Koprivica provlaci to objedinjavanje „gradjanskih i proevropskih snaga“! Ta podjela na gradjanske i negradjanske partije i predsjednicke kandidate je ogoljeni apertheid. Ako imamo te „gradjanske“, koji su to onda „negradjanski“ kandidati i stranke pa ih onda nekakvi negradjani podrzavaju?! Sto je najzalosnije tu Milovu mantru su preuzele i razne nevladine organizacije ciji zadatak je da se bore za prava svih gradjana. Pod tim protivnincima eropskog puta se podrazumjevaju Srbi i njihove stranke u Cranoj Gori i ako je Srbija na istom putu ulaska u EU. Sto je najinteresantnije albanske i bosnjacke stranke su daleko iz Srbije na tom EU putu, a bas te stranke zajedno sa Milom optuzuju DF kako nije na europskom putu!

  3. Srdjan Lonchar komentariše

    Nije tachno da je DPS GRADJANSKA STRANKA. Naravno na rechima je i Milo GRADJANISTA, ali je DIKTATOR U STRANCI I TO POKUSAVA DA BUDE I VAN STRANKE: Evo vec 4 meseca odbija da preda mandat Miodragu Lekicu iako cela zemlja zna da iza njega stoje 41 glas. Isto radi u PG, gde nece da preda vlast svo to vreme – IAKO SU JAVNO SVI U STRANCI PRIZNALI P[OZDRAV!!!! Zato svi beze od njih kao od gube.
    .
    .
    .
    DF je GRADJANSKA PROEVROPSKA STRANKA, koja ce da igra kljuchnu ulogu u CG u narednom periodu.

    URA-SDP-SD-BS su EKSTREMNE MINIJATURNE gradjanske i takodje pro-evropske grupice, jer Lobiraju za Veliku Albaniju i „Kosovu“, koje unapred traze svoju Veliko Alb Uniju, sto ugrozava vitalne interese CG-SR-SM-GR.

  4. Srdjan Lonchar komentariše

    Andrija nije nikakva nepoznanica, NIJE NIKAKVA „MACHKA U DZAKU“, poput Milojka i Jakova. Videli ste kakva iznenadjenja su vam priredili svi ti EKSPERIMENTALNI NOVAJLIJE, „EKSPERTI U PRODAJI MAGLE“ – Zdravko-Dritan-Joko-Milojko….

    O Andriji SVI ZNAJU SVE. Niko ne moze o njemu da kaze neshto negativno.

    Setite se samo kako se STOJICHKI I CHASNO drzao kad je zajedno sa familijom prolazio kroz pravu TORTURU MILA LOPOVA. Zamislite da je Milojko Spajic bio na njegovom mestu.
    .
    .
    .
    Ima Boga, Andrija Mandic – PRO-EVROPSI, ISTINSKI GRADJANSKI KANDIDAT NARODA LITIJA – ce biti NOVI PREDSEDNIK CG!

  5. Srdjan Lonchar komentariše

    Planirajte, pravite i podeshavajte ankete, pozicionirajte se, molite jedni druge za podrsku u prvom krugu, u drugom krugu, rasporedjujte fotelje, idite u ambasade, shibicarite, PREDSTAVLJAJTE SE LAZNO KAO GRADJANISTI-ATLANTISTI-EKSTREMISTI-KLERO-FASHISTI i nabavljajte chetke i farbu, da se posle izbora prefarbate, vidite koja bi vam bila najpodesnija cifra za povecanje plata i penzija… Sve je to OK. Ne vidim nishta u tome loshe.
    .
    .
    Razlika je shto se Andriji Mandicu MOZE 100% VEROVATI.
    .
    .
    .
    Ima Boga. Bozju Pravdu na delu, vidite svuda oko vas. Andrija Mandic – PRO-EVROPSKI, ISTINSKI GRADJANSKI KANDIDAT NARODA-LITIJA, ce biti NOVI PREDSEDNIK CG!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.